V-sync açık iken stabil 60'ta akıcı oynamanın bir yolu var mı?

eminalisecici

Megapat
Merhaba arkadaşlar internette bir kaç araştırma yaptım v-sync'nin ekran kartı hızını monitörün fps hızına eşitlemesi olduğunu öğrendim. Benim monitörüm 60hz yenileme hızına sahip. Minecraft'ta v-sync ayarı açık oynuyordum hali ile 60 fps kilitliyordu. Ama sorun şu ki hep 60 ta kalmıyordu habire 35-40-50 arası değişip oynanabilirliği mahvediyordu. Bu düşüş neden kaynaklı v-sync açık iken stabil 60'ta akıcı oynamanın bir yolu var mı? Veya illa v-sync devre dışımı bırakmaz zorundayım bırakırsan ekrandaki görüntüde bozulmalar olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar internette bir kaç araştırma yaptım v-sync'nin ekran kartı hızını monitörün fps hızına eşitlemesi olduğunu öğrendim. Benim monitörüm 60hz yenileme hızına sahip. Minecraft'ta v-sync ayarı açık oynuyordum hali ile 60 fps kilitliyordu. Ama sorun şu ki hep 60 ta kalmıyordu habire 35-40-50 arası değişip oynanabilirliği mahvediyordu. Bu düşüş neden kaynaklı v-sync açık iken stabil 60'ta akıcı oynamanın bir yolu var mı? Veya illa v-sync devre dışımı bırakmaz zorundayım bırakırsan ekrandaki görüntüde bozulmalar olur mu?

Hocam dedikleriniz doğru monitörede bağlı ancak bilgisayarın hiç bir etkisi yok değil bu işte. Böyle bir yol yok diye biliyorum ben V-sync sabitler değil sabitlemeye çalışır eğer daha çok güç harcancak hareketler yaparsanız oyunda tabii ki düşer, artar. Bana kalırsa bilgisayarınız iyiyse V-sync kapalı oynayın oyunlarınızı. Benim bilgisayarımda iyi, ben kapalı oynuyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı