V-Sync açılınca ekran yırtılması

burovezir

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaşlar sorun başlıktaki gibi. Normalde V-Sync kapalıyken olan yırtılmalar bu ayarı açtığım zaman ekranda oluyor. Denediğim bütün oyunlarda sorun ne olabilir? Ayar kapalıyken ise yırtılma olmuyor. Normalde tam tersi olması gerekmez mi?

Monitörün ne?

Normalde tam tersi olması gerekmez mi?

Böyle bir mantık yok. V-Sync açıkken aldığın FPS kaç? V-Sync kapalıyken aldığın FPS kaç? Tahminimce sistemin oyunda yüksek FPS veriyordur ve sen yüksek FPS'de yüksek akıcılığı alırken V-Sync açıp bu akıcılığı düşürüyor ve öldürüyorsun.

Alakası yok hocam onun farkını anlayabilecek birisiyim. Zaten oyunlar öyle ağır oyunlar değil. Bariz şekilde belli oluyor.

Alakası yok hocam onun farkını anlayabilecek birisiyim. Zaten oyunlar öyle ağır oyunlar değil. Bariz şekilde belli oluyor.

Ben sana bir şeyi anlayamazsın demedim. Sorduğum sorulara cevap vermemişsin. Bariz şekilde belli oluyor dediğin olayı zaten sana açıklıyorum.
Eğer Sync teknlojisi kullanmak istiyorsan, FreeSync veya G-Sync teknolojisini kullan. V-Sync eski bir teknoloji. İnput laga sebep oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…