İlginç.
NVIDIA ürücün güncel mi?
Monitörün FreeSync ayarı mevcutsa OSD panelinde, kapatmayı dene. Adaptive Sync'ya da G-Sync seçeneği varsa bu açık kalsın.
NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarda dikey senkronizasyon açıksa kapatmayı, kapalıysa açmyı dene.
Yırtılma testini oyunda mı deniyorsun yoksa Nvidia demosunda mı?1-evet güncel.
2-OSD panelinde Adaptive Sync ayarı var onu açıp G-Sync açıyorum fakat sonuç aynı.
3-acikta yapsam kapalida yapsam sonuç aynı maalesef.
Hocam yeni nesil (11. nesil ve sonrası) Intel işlemcilerde Adaptive Sync diye bir özellik var. Eğer bilgisayar destekliyorsa onu deneyebilirsiniz.
Yırtılma testini oyunda mı deniyorsun yoksa NVIDIA demosunda mı?
Oyunda V-Sync, Double/Triple Buffering gibi ayarları kapatıp dene. FPS sınırlamasını monitörün tazelemesinden 3 FPS az olarak ayarla (mesela, 60Hz ise 57 FPS, 144Hz ise 141 FPS gibi), bir de böyle dene. Problem oyundan kaynaklı da olabilir.Oyunda deniyorum.
Hocam Intel Grafikleri Kontrol Merkezi'ni açıp solda tercihler kısmından global tercihlere girin. Orada olması lazım.Benim PC de 11 nesil Intel işlemci + iris Xe bir Intel ekran kartı var niyeyse bu özellik hiç bir yerde yok.
Arkadaşın işlemcisinde grafik birimi yok, görüntüyü de Nvidia ekran kartından alıyor zaten.Hocam Intel Grafikleri Kontrol Merkezi'ni açıp solda tercihler kısmından global tercihlere girin. Orada olması lazım.
Ancak şunu belirteyim; bu ayar açıkken FPS, monitörün yenileme hızının altına düşerse ekranda titreme oluyor. Haberiniz olsun.
Eki Görüntüle 1806544
Pardon, aklım bir an dizüstüne gitti.Arkadaşın işlemcisinde grafik birimi yok, görüntüyü de Nvidia ekran kartından alıyor zaten.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.