V3.5 Killer oyunlarda kasma problemi

Helper59

Centipat
Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce sipariş ettirdiğim bilgisayarı dün kurdum Windows 10 falan kurdum. Ekran kartı güncelleştirme yaptım hepsini son sürüme uyarladım. Ardından bir test yapmak istedim. PUBG indirip oynamaya çalıştım. Ancak PC oyuna girdiğinde 75 FPS'i geçmiyor. Bu en düşük ayarlarda, Ultra ayarlarda da aynı bir şey değişmiyor. Oyuna girdikten 3 4 dk sonra 19 30 FPS'leri görüyorum. Monitörüde yeni aldım. Acer'in SA230BID modelli monitörü. Monitörden biraz şüpheliyim. V3.5 Killer'la bu hatayı alan olmamış herhalde araştırdım. Acaba Windows'u kurarken mi, bir hata yaptım. Bir yerde hatam olabilir. 3 günden beri denemediğim şey kalmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
PUBG RUST CSGO üçündede denedim aynı

ekran kartımın fanları çalışıyor sıcaklık 70 Dercenin üstüne çıkmıyor. pcye baştan format atıcam driverleri tekrardan kurmayı denicem olmadı garantisine gönderirim
Pc ye format attıktan sonra anakart ın driverları dahil tüm driverları kurun biosu güncelleyin windows un orjinal değilse 10 tl ye var Windows kodları al orjinal yap.

Öncelikle merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce sipariş ettirdiğim bilgisayarı dün kurdum Windows 10 falan kurdum. Ekran kartı güncelleştirme yaptım hepsini son sürüme uyarladım. Ardından bir test yapmak istedim. PUBG indirip oynamaya çalıştım. Ancak PC oyuna girdiğinde 75 FPS'i geçmiyor. Bu en düşük ayarlarda, Ultra ayarlarda da aynı bir şey değişmiyor. Oyuna girdikten 3 4 dk sonra 19 30 FPS'leri görüyorum. Monitörüde yeni aldım. Acer'in SA230BID modelli monitörü. Monitörden biraz şüpheliyim. V3.5 Killer'la bu hatayı alan olmamış herhalde araştırdım. Acaba Windows'u kurarken mi, bir hata yaptım. Bir yerde hatam olabilir. 3 günden beri denemediğim şey kalmadı.
Merhaba bendede ayni sorun var oyunlarda her oyunda ramle bi alakasi oldugunu dusunmuyorum cunku 4gb ram kullanan bir oyunda bile ayni mesela cs de 170 fps le giderken bir anda 2 saniye kasiyor filan birde kartta coil whine sorunu vardi ilk dert etmedim ama sonradan dahada artti 4 gun once servise verdim bakalim bekliyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı