Merhaba. Clover ile macOS Catalina kurmayı denedim ancak laptop için olan 2 config de çalışmadı. Sistemim için uygun config dosyası önerebilecek var mıdır acaba?
Merhaba. Clover ile macOS Catalina kurmayı denedim ancak laptop için olan 2 config de çalışmadı. Sistemim için uygun config dosyası önerebilecek var mıdır acaba?
OpenCore ile ekran kartını tanıtmada diğer sürücüleri ses kartını vs. tanıtmada sorun yaşıyorum. Bu yüzden Clover ile denemeye karar verdim. Tekrardan OpenCore ile denesem gerekli driverları nasıl bulabilirim nasıl kurabilirim yardımcı olabilir misiniz?
OpenCore ile ekran kartını tanıtmada diğer sürücüleri ses kartını vs. tanıtmada sorun yaşıyorum. Bu yüzden Clover ile denemeye karar verdim. Tekrardan OpenCore ile denesem gerekli driverları nasıl bulabilirim nasıl kurabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Peki o zaman tekrardan OpenCore Catalina kurmayı deniyorum. @Yiğit Gençer tekrardan merhaba hocam Catalina'yı kurdum. Şu an sistem açık. Bundan sonra ne yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz? Driverları tanıtma, USB olmadan Boot etme gibi...
Benim Big Sur videomu izledin mi?
OpenCore Configurator uygulamasını aç.
Üst menüde bulunan OpenCore simgesine tıkla.
En üstteki disk simgesinin olduğu yerdeki mount partition simgesine tıkla ve macOS'i açarken kullandığın şifreyi gir.
Üst menüdeki simgeye tekrardan tıkla.
Open Partition simgesine tıkla.
Açılan pencereyi alt kapatmadan OC EFI (USB) içindeki EFI dosyasını açılan pencere sürükleyerek kopyala.