Turk Kahvesi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 1.158 Makaleler 2 Çözümler 1 25 Kasım 2019 #21 Bence sadece motora bakarak sesi değerlendirmek yanlış olur, farklı etkenler de var egzoz gibi. Ben V10'u tercih ederdim.
Bence sadece motora bakarak sesi değerlendirmek yanlış olur, farklı etkenler de var egzoz gibi. Ben V10'u tercih ederdim.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 25 Kasım 2019 #22 Turk Kahvesi dedi: Bence sadece motora bakarak sesi değerlendirmek yanlış olur, farklı etkenler de var egzoz gibi. Ben V10'u tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Eğer motor içi teknolojileri yakınsa egzoz ne olursa olsun illa notalarda bir benzerlik oluyor.
Turk Kahvesi dedi: Bence sadece motora bakarak sesi değerlendirmek yanlış olur, farklı etkenler de var egzoz gibi. Ben V10'u tercih ederdim. Genişletmek için tıkla... Eğer motor içi teknolojileri yakınsa egzoz ne olursa olsun illa notalarda bir benzerlik oluyor.