Arkadaşlar merhaba Bafır bu videoda TN'yi sağdan veya soldan bakınca çok kötü vs. diyor VA da kötü diyosunuz IPS göz yoruyor diyosunuz Valorant oynuyorum 5-6 saat aralıksız gözüm bozuk 1.5numara uzak 120Hz veya üstü uygun bir monitör arıyorum 3000-3500 arası sizce ne alyım.
VA monitör alıcaksanız eğer denemeden veya iade şansınızın olmadığı (sizi uğraştıracak) yerlerden almayın. Ghosting ve black smearing çok rahatsız edici olabiliyor bazı monitörlerde.
Arkadaşlar merhaba Bafır bu videoda TN'yi sağdan veya soldan bakınca çok kötü vs. diyor VA da kötü diyosunuz IPS göz yoruyor diyosunuz Valorant oynuyorum 5-6 saat aralıksız gözüm bozuk 1.5numara uzak 120Hz veya üstü uygun bir monitör arıyorum 3000-3500 arası sizce ne alyım.
Aoc 24G2SAE/BK 23.8' 1 MS 165 Hz Full HD FreeSync Premium Oyuncu Monitörü en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.