KONU
Yukarıda eklediğim konuyu öneri için açmıştım ve şu monitörü MSI almaya karar verdim fakat VA panel almamı öneren birkaç arkadasım oldu, kafam daha cok karıştı.
Oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak CS2, PUBG ve nadiren hikayeli oyunlar. Fikir belirtirseniz sevinirim.
KONU
Yukarıda eklediğim konuyu öneri için açmıştım ve şu monitörü MSI almaya karar verdim fakat VA panel almamı öneren birkaç arkadasım oldu, kafam daha cok karıştı.
Oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak CS2, PUBG ve nadiren hikayeli oyunlar. Fikir belirtirseniz sevinirim.
KONU
CS2, PUBG falan diyorsan IPS al geç derim, VA'nın ghosting'iyle falan uğraşılmaz, VA daha çok gündelik kullanım, dizi/film, hikayeli oyunlar için falan da kullanılabilir ama FPS oyunlarında yorar. VA'nın da çok kaliteli olanı alınabilir ama yine de bir IPS kadar olmaz.
Forumlarda böyle bir söylenti dolaşıyor. 27 inç monitöre 1080P çözünürlük düşük kaldığı için pikseller belli oluyormuş. Bu tüm 27 inç 1080P modeller için mi yoksa bazı modeller için mi geçerli? Aşağıdaki 27 inç monitörü almayı düşünüyorum da. 🤔🤔...