VA vs IPS panel

mcanpo9751

Picopat
Daha fazla  
KONU
Yukarıda eklediğim konuyu öneri için açmıştım ve şu monitörü MSI almaya karar verdim fakat VA panel almamı öneren birkaç arkadasım oldu, kafam daha cok karıştı.
Oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak CS2, PUBG ve nadiren hikayeli oyunlar. Fikir belirtirseniz sevinirim.

KONU
Yukarıda eklediğim konuyu öneri için açmıştım ve şu monitörü MSI almaya karar verdim fakat VA panel almamı öneren birkaç arkadasım oldu, kafam daha cok karıştı.
Oynadığım oyunlar ağırlıklı olarak CS2, PUBG ve nadiren hikayeli oyunlar. Fikir belirtirseniz sevinirim.

Bütçeyi biraz daha arttırıp bunu alın, IPS panel. Ve IPS renk canlılığı olarak daha iyi VA'dan.

KONU

CS2, PUBG oynuyorsanız 27 değil 24 bakmalısınız. Atılan 256,275F en uygunudur.

Ayrıca, 27de odaklanmanız zor olacak. 24 de gayet yeterlidir.

CS2, PUBG falan diyorsan IPS al geç derim, VA'nın ghosting'iyle falan uğraşılmaz, VA daha çok gündelik kullanım, dizi/film, hikayeli oyunlar için falan da kullanılabilir ama FPS oyunlarında yorar. VA'nın da çok kaliteli olanı alınabilir ama yine de bir IPS kadar olmaz.

VA panel siyahları çok daha iyi gösteriyor fakat IPS panelde genel renkler biraz daha iyi. 27 inç olmasına emin misiniz?

MSI'ın MAG 256F modelini öneririm bence IPS monitör alman hem renk gamotu hem de gecikme bakımından açık ara daha iyi olur.

Ben yazana kadar herkes önermiş zaten 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı