Arkadaşlar ben Steam hesabımı bir arkadaşıma vermiştim o da CS:GO'dan VAC ban yedirmiş 794 gün önce. Ben de girmiyordum hesaba bir gireyim dedim girdiğimde envanteri biraz tutuyor ama 7 gün pazar banı varmış. VAC banlı olduğu için bu itemleri satabilir miyim?
VAC Banlı hesapta VAC'lı oyuna ait hiçbir Item'ı ne takaslayabilirsin, ne topluluk pazarında satışa sunabilirsin kısacası CS:GO ile ilgili envanterin artık " GG "
VAC banlı hesapta VAC'lı oyuna ait hiçbir ıtem'ı ne takaslayabilirsin, ne topluluk pazarında satışa sunabilirsin kısacası CS:GO ile ilgili envanterin artık " gg "
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışılamaz ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer bir VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiği tespit edilirse otomatik olarak kaldırılır ancak bariz hile açılmış olduğu için kaldırılmaz.
Zaten bir arkadaş oluyor. CS:GO'da ban yiyenlerin çoğu arkadaşları yüzünden ban yemiş. Bir zamanlar kuzenim yazmış diye bir yalan vardı. Şimdi yerini bu almış.
Zaten bir arkadaş oluyor. CS:GO'da ban yiyenlerin çoğu arkadaşları yüzünden ban yemiş. Bir zamanlar kuzenim yazmış diye bir yalan vardı. Şimdi yerini bu almış.