VAC banlı hesapta CS:GO eşyası satılır mı?

Berat Parlak

Hectopat
Arkadaşlar ben Steam hesabımı bir arkadaşıma vermiştim o da CS:GO'dan VAC ban yedirmiş 794 gün önce. Ben de girmiyordum hesaba bir gireyim dedim girdiğimde envanteri biraz tutuyor ama 7 gün pazar banı varmış. VAC banlı olduğu için bu itemleri satabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Asıl sen nasıl bir varlıksın ki benim arkadaşa yalan söylüyorsun demediğim halde dediğimi gördün? Benim yazdığım cümlede sen yalan söylüyorsun diye birşey yazıyor mu? Ben sadece bu tür bahaneleri bu sıralar çok gördüğüm için öyle söyledim. Arkadaşım yaptı cümlesinin artık mizahı yapılıyor.

Konu kimsenin neden hile açıp açmadığı değil, konuyu saptırıyorsunuz sizene adam hile açmışsa ? Te 3 yıl önce ban yemiş, adamın sorduğu soruya cevap vermek yerine "İyi ki VAC Yemişsin Moruq" Diyorsunuz, düzgünce cevap veriyorsanız verin. Tamam hile açmış olabilir ama burada ki sorun bu değil.

Dediklerinle dolaylı yoldan konu sahibine yalancı diyorsun. Kalk bi git kendi yazdığını tekrar oku. Ayrıca sırf mizahı bile yapılıyor diye bu konuyu açan kişi hakkında yorumda bulunamazsın.

Dediklerinle dolaylı yoldan konu sahibine yalancı diyorsun. Kalk bi git kendi yazdığını tekrar oku. Ayrıca sırf mizahı bile yapılıyor diye bu konuyu açan kişi hakkında yorumda bulunamazsın.
Konu sahibine yalan söylüyorsun demek istersem söylerim zaten. Bu seni hiç alâkadar etmez. Buraya açılan konular yorum yapılması için açılıyor istediğim yere kurallara uygun bir şekilde istediğimi yazarım.

Malesef satılamamaktadır.

Benim oynayışımı nereden gördün ki laf ediyon merak ettim. Arkadaş ben hile açmadım dediği için öyle dedim açtıysa zaten kaldırılmaz yazıyorum farkettiysen. Evet savunurum çünkü önüne gelen hemen hileci diye damga vurunca bilip bilmeden sinirleniyor insan.
Dostum ban yediğim zamanın 1 hafta öncesine kadar gidip bilgisayarda açık olsn tüm programların loglarına baktım arka planda devamlı çalışan chet engine ve bir kaç offline oyunda kullandığım hileler varmış. O hileler neden arka planda çalışıyor onu da anlamış değilim ama. Ben ona öyle kafa yordum.

O zaman daha büyük bir sıkıntı var. CS:GO ile iletişime geçmeyen hileyi VAC kara listeye almaz. Eğer o programların yaptığını düşünüyor iseniz; o programlar arka planda sizin aktivitelerinizi izliyor ve sizin kullandığınız programları, kullandığınız süre boyunca takip ediyor demektir. VAC dışında, bazı güvenlik sorunlarınız da olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…