VAC banlı hesapta kullanılan numara yeni hesapta kullanılır mı?

Birşey merak ettim hesabı Steam'daki bir kullanıcıdan mı satın alıyorsunuz?

Google'a Steam 5-6 digit hesaplar yazarsanız daha iyi anlarsınız. 12 Eylül 2003'den ekim 2003'e kadar olan hesaplar satılıyor hiç kullanılmamış giriş dahi yapılmamış hesaplar.

Google'a Steam 5-6 digit hesaplar yazarsanız daha iyi anlarsınız. 12 Eylül 2003'den ekim 2003'e kadar olan hesaplar satılıyor hiç kullanılmamış giriş dahi yapılmamış hesaplar.

Yok kanka Steam'da ünlü bir dolandırıcı var bu tür hesaplar satıyor o yüzden. İsim vermeyeyim.

O hesapların satın alınmasını tavsiye etmiyorum. Hesabınızı çaldırırsanız geri alamazsınız. Çalındığında Steam sizden 2003 yılındaki girilmiş oyunların CD Key'ini istiyor.

O hesapların satın alınmasını tavsiye etmiyorum. Hesabınızı çaldırırsanız geri alamazsınız. Çalındığında Steam sizden 2003 yılındaki girilmiş oyunların CD Key'ini istiyor.

O hesaplarda ki oyunlar Key ile girilmedi hediye olarak Steam tarafından gönderildi. Size oluşturulduğu ilk mail ile gönderiliyor. Örneğin Steam kullanıcı adı: so_deep@gmx.de şifre: Xxxxx. Mail adresi kullanıcı adı: so_deep@gmx.de mail adresi şifre: Xxxxx. Şeklinde gönderiliyor.

İlk mailde Key'lerin olumamasının sebebi ise sonradan açtıkları için.

@Emre Myth Durak hocam bu siteyi 1 aydır takip ediyorum stok yok telefon numaralarını aradım kapalı gruplarından bir dönüş alamadım sanırım bıraktılar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…