VAC banlı hesapta kullanılan numara yeni hesapta kullanılır mı?

Google'a Steam 5-6 digit hesaplar yazarsanız daha iyi anlarsınız. 12 Eylül 2003'den ekim 2003'e kadar olan hesaplar satılıyor hiç kullanılmamış giriş dahi yapılmamış hesaplar.

O hesapların satın alınmasını tavsiye etmiyorum. Hesabınızı çaldırırsanız geri alamazsınız. Çalındığında Steam sizden 2003 yılındaki girilmiş oyunların CD Key'ini istiyor.

O hesapların satın alınmasını tavsiye etmiyorum. Hesabınızı çaldırırsanız geri alamazsınız. Çalındığında Steam sizden 2003 yılındaki girilmiş oyunların CD Key'ini istiyor.

O hesaplarda ki oyunlar Key ile girilmedi hediye olarak Steam tarafından gönderildi. Size oluşturulduğu ilk mail ile gönderiliyor. Örneğin Steam kullanıcı adı: so_deep@gmx.de şifre: Xxxxx. Mail adresi kullanıcı adı: so_deep@gmx.de mail adresi şifre: Xxxxx. Şeklinde gönderiliyor.

O hesaplarda ki oyunlar Key ile girilmedi hediye olarak Steam tarafından gönderildi. Size oluşturulduğu ilk mail ile gönderiliyor. Örneğin Steam kullanıcı adı: so_deep@gmx.de şifre: Xxxxx. Mail adresi kullanıcı adı: so_deep@gmx.de mail adresi şifre: Xxxxx. Şeklinde gönderiliyor.

İlk mailde Key'lerin olumamasının sebebi ise sonradan açtıkları için.

@Emre Myth Durak hocam bu siteyi 1 aydır takip ediyorum stok yok telefon numaralarını aradım kapalı gruplarından bir dönüş alamadım sanırım bıraktılar artık.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı