VAC yasağı için yeni hesap açmak mantıklı mı?

Anladım.

Sizin sorununuz aynen şu şekilde;

Aşağıdaki Source oyunlarından birinde ya da bir Source modunda hile yaparsanız aşağıdaki listedeki tüm oyunlar için VAC yasaklaması alırsınız:

Counter-Strike: Source

Half-Life 2: Deathmatch

Day of Defeat: Source

Team Fortress 2

TF2'den yasaklandığınız için diğerlerinden de yasaklandınız.
Evet, bu oyunlardan yasağım bulunuyor içlerinde Team Fortress 2 bulunmakla birlikte.

Valve VAC banlı hesapları pek sevmiyor alıcı olabilir ama ucuzdan satmalısınız.
Yarı fiyatından daha aza satmayı düşünüyorum. Hesap 4 yıllık ve bazı özel içerik barındırıyor ayrıca CS:GO içinde banlı değilim.
Çok ucuzdan satarsan niye alınmasın alan çıkar elbet.
Deneyeceğim, teşekkürler
Dediğim gibi, numarayı tekrar kullanabilirsiniz. O konuda içiniz rahat olsun.

"Hesap, VAC yasaklaması aldığı esnada hesapta bulunan telefon numaralarına kısıtlama uygulanmaz. Bu numaralar hemen diğer yeni hesaplarda kullanılabilir."

Bu konuda çok yardımcı oldunuz, teşekkürler.

Aynı telefonu ekledin diye VAC yasaklaması söz konusu olamaz. Hile yazılımının işletim sistemi üzerinde bıraktığı cache ve log dosyalarından dolayı yersiniz VAC en fazla.

Aynı telefonu ekledin diye VAC yasaklaması söz konusu olamaz. Hile yazılımının işletim sistemi üzerinde bıraktığı cache ve log dosyalarından dolayı yersiniz VAC en fazla.
Hile yazılımı bulunmuyor. Sorun olmaz yani sanırım.
Ek olarak; Telefon numarası, ekli olan hesapları sadece yasaklamanın verildiği esnada etkiler. Numarayı sonradan mevcut hesapta kullanmak veya farklı hesaba geçirmek yasaklamaya sebep olmaz. Bunu da not olarak düşmüş olayım.
Yani birden fazla hesap aynı telefon numarasını paylaşıyorsa bu tüm hesapların VAC alacağı anlamına mı gelmekte?

Yani birden fazla hesap aynı telefon numarasını paylaşıyorsa

Aynı numarayı birden fazla hesap kullanıyorsa ve bu numarayı kullanan hesapların bir tanesi yasaklama alırsa, diğer tüm hesaplar da yasaklanır. Yasaklamanın verildiği esnada hangisine bağlıysa onlar yasaklanır kısacası.

Numarayı birden fazla hesap kullanıyorsa ve bu numaraları kullanan hesabın bir tanesi yasaklama alırsa, diğer tüm hesaplar da yasaklanır. Yasaklamanın verildiği esnada hangisine bağlıysa onlar yasaklanır kısacası.
Peki ben hesabımdan telefon numaramı ve Steam Guard'ı kaldırırsam ve başkasına verirsem benim telefonumla herhangi başka bir ilgisinin kalmaması lazım değil mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı