Rehber VAC yasaklaması alan hesaba ekli olan telefon numarasını farklı bir hesapta kullanabilir miyim?

Peki bu olayın bir telefon numarasında en fazla şu kadar ban yiyebilirsin gibi bir olayı var mı yani A ve B hesapları var yine a hesabı VAC yedi sonra numarayı b ye geçirdik oynuyoruz b hesabında hile açtık yine VAC yedi yeni bir C hesabı oluşturduk ona da aynı numarayı yazdık bu C hesabının ban yeme ihtimali var mı telefon paylaşımından.Mesela benim aynı telefon numarasını paylaşan toplam 3 hesabım varmış birisi yeni olmak üzere şuan yeni hesabımda bir sıkıntı yok sizlere güvenerek ona numaramı kaydettim ama dediğim gibi 2 hesabımda da önceden varmış yaklaşık 390 gün geçmiş vacın üzerinden bende şuan kontrol ettim şuan kullandığım hesaptaki telefon numarasını kullandığım bir başka hesap var mı diye işte 2 tane varmış ve vac yemiş dediğim gibi 390 gün geçmiş şuan hepsinden kaldırdım o telefonu sadece yeni hesabımda var. Yani sonuç olarak telefon numarası en fazla şu kadar vac ban yemiş olabilir gibisinden bir kısıtlama var mıdır? Bir de sanırım 3 ay kısıtlaması kalkmış hemen yeni hesapta kullanabiliyor muşuz.Rahatsız ettiğim için özür dilerim.(Bu arada bilgisayarıma yeni hesabımı açmadan önce format atmıştım ve herhangi bir hile yazılımı yok)

A hesabı VAC yemeden önce b hesabında telefon numarası kaldırılmışsa a hesabı VAC yediğinde b hesabı telefon paylaşımından VAC cezası yer mi?

A ve B hesabı farklı telefon numaralarına kayıtlı.
Fakat ikisine de A telefonundaki Steam uygulamasından giriş yapılmış ve Steam Guard kodu orada gözüküyor.
B hesabı yasaklanırsa A hesabı yasaklanır mı? Veya tam tersi olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…