Vader 4 Pro gamepad nasıldır?

Aliexpress üzerinden alacağım için vader 4 pro vergiyle beraber 2.900'e apex 4 ise 4.200'e denk geliyor
30 euro sınırını geçtiği halde ürünü nasıl alabiliyorsunuz? Ben de ona göre ürünü aliexpressteki fransız mağazadan alacağım. Türkiyedeki mağazaya 2 katını ödemek istemiyorum açıkçası.

30 euro sınırını geçtiği halde ürünü nasıl alabiliyorsunuz? Ben de ona göre ürünü aliexpressteki fransız mağazadan alacağım. Türkiyedeki mağazaya 2 katını ödemek istemiyorum açıkçası.
Satın alırken ve aldıktan sonra not yazma seçeneği var. Oradan 30 euro sınırını aşarsa geri iade olacağını söyleyince ingilizce bir şekilde kağıt üzerinde fiyatı düzenliyorlar. Bu sayede ortalama 500₺ gibi bir vergiyle gümrükten geçirebiliyoruz. Yazmayan bir arkadaşa da kendileri düşünüp 30 dolar altında bir fiyat yazmışlar. Apex 4 ve vader 4 pro arasında kaldım ben de. En kısa sürede sipariş vereceğim. Her konuda destek olmaya çalışırım aklınıza takılan yeri sorabilirsiniz.

Merhaba, ben oyun kolları konusunda çok bilgili birisi değilim o yüzden sorduğunuz sorular beni aşıyor. Sadece bildiklerimi cevaplıyım.

• Şu anlık bir sorun yaşamadım oyun koluyla ilgili ama dediğim gibi kıyas yapabilecek pozisyonda değilim. Ama Technopat'ta Gamepad önerisi adı altında bir rehber var. Oraya bir bakın isterseniz. Fakat alırken bana söylendiği bu oyun konsolunun yurt dışında çok övüldüğü, üst düzey bir model olduğuydu. Ben de o yüzden tercih ettim.
  • Xbox sahibi olmadığım için bilmiyorum, bilgisayara bağladım ben.
  • Apex 4 biraz daha pahalıydı hatırladığım kadarıyla ben o yüzden Vader 4 Pro aldım. Teknik farkı var mı yoksa görsel farktan mı ibaret bilmiyorum.
  • Ben Connect Game üzerinden aldım.
  • Bozulma durumunda tamiri ile ilgili alacağınız yer ile görüşün isterseniz. Ben mail ile görüşmüştüm firmayla.
Bu arada ne olur ne olmaz mesajınızı raporlayacağım belki yetkililer yeni bir konuya taşır ve daha çok kişi size cevap verir bu konuda. İyi niyetle yani.
Hangi oyunları oynuyorsunuz ve performansı nasıl? Titreşimi test etme imkanınız oldu mu?

Son düzenleme:
2 gün evvel bu gamepad'i aliexpress'teki fransız mağazasından satın aldım ve satıcıya not bıraktım 30 euro sınırı ile ilgili. Satıcı sürekli siteye girmesine rağmen bir türlü mesajı okumadı ve ben 7-8 kez mesaj gönderdim. Yine cevap vermediği için canlı desteğe, satıcının mesajıma cevap vermesine dair yazdım ve ticket açtılar. Bu sabah ise siparişimin iptal edildiği ve para iadesi alacağıma dair bildirim geldi. Bu gamepad'i alan arkadaşlar nasıl alıyor anlamadım.

2 gün evvel bu Gamepad'i AliExpress'teki fransız mağazasından satın aldım ve satıcıya not bıraktım 30 euro sınırı ile ilgili. Satıcı sürekli siteye girmesine rağmen bir türlü mesajı okumadı ve ben 7-8 kez mesaj gönderdim. Yine cevap vermediği için canlı desteğe, satıcının mesajıma cevap vermesine dair yazdım ve ticket açtılar. Bu sabah ise siparişimin iptal edildiği ve para iadesi alacağıma dair bildirim geldi. Bu Gamepad'i alan arkadaşlar nasıl alıyor anlamadım.

Hata olmuştur önce canlı desteklerine yazıp sonra sipariş notu oluşturun. Eğer paranız geldiyse connectgamede vader4Pro 3500 TL assasin Creed Edition ona da bakabilirsiniz.

Hata olmuştur önce canlı desteklerine yazıp sonra sipariş notu oluşturun. Eğer paranız geldiyse connectgamede vader4Pro 3500 TL assasin Creed Edition ona da bakabilirsiniz.
Süpersiniz. Vergisiyle beraber aynı tutara gelecekti zaten ve ben de connectgame'den aldım. Tek eksik, telefon tutucu ama bakalım onu da çözeceğiz bir şekilde.

Aksesuar konusunda stoklarında olmadığı için yardımcı olamıyorlar. Aksesuarları mecbur aliexpress'ten alacağız ama çift kargo ücreti çıkıyor. Bunu nasıl çözeriz, çift kargo olmasa ve vergi çıkmasa 30 euroyu da geçmemiş olacağız.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241219_121544_AliExpress.jpg
    Screenshot_20241219_121544_AliExpress.jpg
    178,1 KB · Görüntüleme: 83
Son düzenleme:
Süpersiniz. Vergisiyle beraber aynı tutara gelecekti zaten ve ben de connectgame'den aldım. Tek eksik, telefon tutucu ama bakalım onu da çözeceğiz bir şekilde.

Aksesuar konusunda stoklarında olmadığı için yardımcı olamıyorlar. Aksesuarları mecbur AliExpress'ten alacağız ama çift kargo ücreti çıkıyor. Bunu nasıl çözeriz, çift kargo olmasa ve vergi çıkmasa 30 euroyu da geçmemiş olacağız.

Kargo ücretini çözemezsiniz hocam vergiyi otomatik kesmese yine düşük ödeyebilirdiniz ama başka satıcıda ücretsiz kargo olan varsa oradan alabilirsiniz toplam 1100 TL'ye aldığınız şeyler pek mantıklı değil kargo ve vergi dahil olunca.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı