Vaio laptop Control Center yok

fpsdrop_alper

Hectopat
Daha fazla  
İlk önce merhabalar 2. el bir Vaio laptop aldım yaklaşık 4-5 ay önce ama ilk aldığımda Vaio Control Center yok diye sinirlenmiştim, hiç çözümünü de araştırmadım. Direkt foruma yazıyorum. Yüklemek mi gerekiyor bilmiyorum ama Control Center'ın işime yarayacağını ümit ediyorum. Vaio kullanan varsa sorunu çözmem için bana yardım edebilir mi?

Buradan işletim sistemine göre dosyaları bulabilirsiniz ama bu linkler çalışmıyor şunları yapmanız lazım:

Farz edelim ki tıkladığınızda "ftp://ftp.vaio-link.com/PUB/VAIO/Updates/EP0000250111.exe" linkine yönlendirdi "ftp://" kısmını silip "dose.0wnz.at" koyun indirme başlar. Yabancı bir forumda görmüştüm adamlar Sony'nin bütün FTP sunucusunu indirip "dose.0wnz.at" sitesine koymuşlar. Ben Kaspersky anti-virüs kullanıyorum bir virüs sorunu yaşamadım şimdiye kadar bütün programlarını da indirdim kendi cihazımın. Umarım yardımcı olur.

Merhabalar bana da yardımcı olabilir misiniz? Benim laptopum VGN-SR29vn. Windows 10 yüklü şu an. Sitesinde en son baktığımda Windows 7 için programlar vardı şimdi onlarda kalkmış. Yanlış hatırlamıyorsam yıllar önce bunun da klavye ışığı vardı bunu nasıl çalıştırabilirim? Olmadı en azından FN tuşları çalışsa güzel olur. Yapamaz mıyız bir şeyler? :D O verdiğiniz siteden kendi laptopumu bulup başına o dediğiniz şeyi yapıştırdım ama 404 not found çıktı karşıma. Acaba oradan da mı kalktı artık? Teşekkürler...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı