Vakalar artıyor, 1 Mart'ta sınav olur muyuz?

Vaka sayılarını boş ver de, kendin sınav olduktan sonra artmasını istemen en hafif tabiriyle etik bir şey değil.
Başkalarının zarar görmesini isteyen tipler de var böyle, gerçekten ilginç. Geçen gün biri daha vardı nüfusun azalması açısından iyi oluyor falan diyordu🙁

Virüs maskesiz ve tedbirsiz kişilere hijyene uymayan akıllılara bulaşıyor, akıllı insan tedbirli çıkıyor geçen pazar günü parkta duran bir grup vardı polis bastı sonra herkes kaçtı bunu çocuk oyuncağı zannediyor virüsten ölen kişiler ise bu tip kişiler oluyor.
 
Bırakalım artık ağlamayı sınav çalışmak gerek iken hele ben günlerdir çalışıyorum matematik te yarı yarıya bitti 2-3 ders var.
 
Sınavın iptalini isteyen çoğu kısım virüsü bahane ediyor çünkü derslere çalışmadı. Umarım buradaki arkadaşlar sınavın iptalini sağlığı için istiyordur.
İsterse ülkenin %90'ı virüsü bahane etsin ama %10'luk kısım ne olacak? Çoğunluk bunun için yapıyor diye genele yaymamamız lazım. Hadi ülkenin hepsi koronayı bahane etsin bu o insanların korona kapma ihtimalini düşürecek mi? Hayır aynı kalacak. Bir kişi sınavın iptalini sırf çalışmadığı için istiyorsa bile o kişiyi sınava sokmak saçmalıktır. Çalışmayıp sınavı bahane etseler de korona olma ihtimalleri var etmeseler de var. Sonuçta ortada büyük bir tehlike var. Ve biz şu çalışmamış koronayı bahane ediyor bu sınava girsin veya bu cidden koronadan korkuyor sınava girmesin diye ayırırsak bu daha da saçmalık olur. O yüzden genelin bahanesine değil de ortada ki risk durumuna göre yargılamamız lazım. Bir insan sınavlara çalışmadı diye koronayı bahane etmesi bir şey değiştirmez. O adam sınavlara çalışmadığı için bahane üretse de üretmese de korona kapacak.
 
Bugün bilim kurulu toplanıyor. Akşam 8'de görüşme bitecek. Bu son şansınız. Artık bu görüşmede de iptal olmazsa da yapacak bir şeyiniz yok. Sınavı yapacaklardır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı