Vakaların Görüldüğü Şehirlerin Açıklanmaması

496391

Hectopat
Katılım
11 Ocak 2020
Mesajlar
1.619
Çözümler
9
Yer
Aiur
Vakaların görüldüğü şehirler neden açıklanmıyor? Devlet neden endişeleniyor olabilir? Bu bilginin saklanmasının ne gibi bir avantajı var?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O durumda ic goc yasanabilir ve olasi salginin boyutu artip durum Italya'da oldugu gibi kontrol disina cikabilir. Su an alinan tedbirler bir kac ay icinde diger ulkelerin yasadiklarina gore sekillendiriliyor. Cok yerinde verilen kararlar.

Italya'daki buyuk salgin ulkenin kuzeyinde basladi. Karantina altina alinacak sehrin adinin kamuya yansimasi sonucu halkin sehri terk etmesi uzerine butun ulkeye yayildi.

Bize dusen yasadigimiz sehri terk etmemek. Olasi tasiyici isek gittigimiz sehirdeki insanlari da riske atariz. Buna karsi aliniyor kararlar.
 
Son düzenleme:
Olması gereken budur. Herkes kendi şehrindeymiş gibi yaşam şeklini biçimlendirsin, hijyenine dikkat etsin.
 
Kafanıza göre şu şehir demeyin bence. Sosyal medya siki takipte sabah kapiniza polis dayanabilir. Ama ben de herkesin bildiği ve düşündüğü o şehirde oldugunu düşünüyorum. Orada olmayacakta nerede olacak?

Not: Yazıda herhangi bir şehir ima edilmemiştir. Tamamen sizin tahmin ve hayal gucunuzdur. 🤭
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de her kötü haber ya taksit taksit söylenir yada sansürlenir. Örneğin ilk açıklamada 1 kişinin hasta olduğunu söylediler ki aslında bu doğru değil sonra izleyen 2 gün içersinde birden 5'e çıktı, yok işte ailesine bulaştırmışmış. Zemin ısınınca veriyorlar bilgiyi onun için şehirlere göre bilgi de yakında onlar vermese bile illa ki belli olur.
 
İnsanların, salgın hastalıklardan etkilenmemesi için tatil kararı verildi. İnsanlarımız bunu fırsat bilip, 3 haftalık memleket tatili yapmaya dolayısıyla virüsleri taşımaya karar verdi. Şehirlerin açıklanmaması göçleri azaltmak amacıyla doğru bir karar. Terminallerden uzak durunuz, şu sıralar en riskli yerdir bana kalırsa.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı