Vakıf üniversitesi ücret iadesi erken kayıt yaptırarak alınabilir mi?

Feoxiles

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, İstanbul medipol üniversitesinde %50 burslu eczacılık okuyorum. Gelecek sene için üniversite sınavına girip kendi okulumda tam burslu eczacılık veya İstanbul Üniversitesi eczacılık fakültesini kazanmak istiyorum. Bu durumda erken kayıt yaptırırsak ve dediğim yerleri kazabilirsem ücret iadesi alabilir miyiz?

Erken kayıt indirimi ve ücret iadesi konusunda kesin bir bilgi almak için Medipol Üniversitesi ile doğrudan iletişime geçmeniz en sağlıklı adım olacaktır.

Ücret iadesi alamazsınız ve erken kayıt da yaptıramazsınız çünkü üniversite kayıtları, ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra yapılıyor. Üniversite kayıt ücretini peşin öderseniz belli bir indirim yapılabilir, üniversiteye bağlı.

Ücret iadesi alamazsınız ve erken kayıt da yaptıramazsınız çünkü üniversite kayıtları, ÖSYM yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonra yapılıyor. Üniversite kayıt ücretini peşin öderseniz belli bir indirim yapılabilir, üniversiteye bağlı.

Demek istediği şey şu aslında, ''zaten halihazırda okuduğum %50 burslu bölüm için erken kayıt ile ödeme yapsam (mesela mayıs'ta ödedi ücreti), fakat yıl sonunda YKS'den de medipolün tam burslusunu kazansam erken kayıtta ödediğim parayı geri alabilir miyim'' sorusunu soruyor. Bende bu sorunun cevabını arıyorum ve bende medipoldeyim. Konuşmayı takip edeceğim, bilgi alırsam size de iletirim inşaallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı