Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyormu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?
Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyor mu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?
Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyor mu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?
Evet hepsine izin veriliyor.Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyormu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?
Saçmalık. Şubeler kafasına göre prosedür uyguluyor. Öyle bir şart yok. Başka şubede deneyebilirsiniz.Hocam sizin velinizinde VakıfBanK'den banka hesabı var miydi, biz gidince velimin de hesabının olması lazımmış yoksa acamazlarmis, öyle dediler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.