VakıfBank 18 yaş altı mobil bankacılık kullanabiliyor mu?

efew0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kocaeli
Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyormu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?

Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyor mu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?

Ben Halkbank kullanıyorum her şey aktif EFT havele dolar altın borsa banka kartı. İkisi de devlet bankası belki aynı olabilir.

Bugün staj için VakıfBank'tan hesap açtım. Fakat mobil bankacılığa giremiyorum. Kart geldiği zaman şifre alıp girebilir miyim? Yani buna izin veriliyor mu? Ve vakıf bankda 18 yaş altı hesapta Havale/EFT yapmaya izin veriliyor mu?

Mobil bankacılık için veli ile birlikte şubeye gidip şifre almanız gerekiyor.

Hocam sizin velinizinde VakıfBanK'den banka hesabı var miydi, biz gidince velimin de hesabının olması lazımmış yoksa acamazlarmis, öyle dediler.

Hocam sizin velinizinde VakıfBanK'den banka hesabı var miydi, biz gidince velimin de hesabının olması lazımmış yoksa acamazlarmis, öyle dediler.
Saçmalık. Şubeler kafasına göre prosedür uyguluyor. Öyle bir şart yok. Başka şubede deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı