Valhalla vs. RDR2 vs. Cyberpunk 2077 vs. GoW vs. Days Gone

Tek oynamadığım AC Valhalla diğer hepsini bitirdim
Arkadaşım bitirdiğin oyunlar arasından seçim mi yapamıyorsunuz? Ya da bizle dalga mı geçiyorsunuz? Hem oyun soruyorsunuz hem de birisi hariç hepsini bitirdim yazmışsınız.

İfadeler: AGI
Cyberpunk dışında hepsini oynadım ve kesinlikle rdr 2 ve gow al diğer oyunlarda güzel ama rdr 2 ve gow şaheser oyunun ötesinde bu kalite Witcher 3 ve elden ring dede var haberin olsun

RDR2 ve GoW bence. RDR2 kötü diyenler bana göre o temayı sevmemişlerdir. RDR2'de ki mekanikler 1 oyunda bile yok. RDR2 gerçekten büyük bir dünya 50 saat oldu oynayalı ama daha %40 bitirdim. (oyunda gezerek oynuyorum oyunu anlamaya çalışıyorum sadece hikaye gitsem biterdi)

Arkadaşım bitirdiğin oyunlar arasından seçim mi yapamıyorsunuz? Ya da bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Hem oyun soruyorsunuz hem de birisi hariç hepsini bitirdim yazmışsınız.

AC serisini kastetmiştim tek Valhalla'yı oynamadım

God of War ve RDR2 net al onlar cepte kalsın. Diğerleri arasından ise Valhalla ve Days Gone da alınabilir. Cyberpunk'ı ise önermiyorum. Hala dahi üst düzey sistemlerde stabil performans veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…