Eskiden Crackler ayrı paylaşılırdı sitelerden versiyonlara özel Crack yüklerdin falan o şekilde başka Crack bulmak kolay olurdu ama artık herkes Crackleri ek olarak değilde direkt oyunun içinde paylaşıyor o yüzden oyunun başka bir Crack versiyonunu yüklemekten başka çare yok gibiBaşka crack nereden deneyeceğim?
Hocam yazmıştım bakmamissiniz yine yazayım. Bu oyunu cracklı şekilde sadece insider güncelleme yaparak acabilirsiniz. Kıran grubun sayfasında da yazıyor bu.tamamını yazmaya üşendım
Açılmıyor kankass.
Başka crack nereden deneyeceğim?
Hocam yazmıştım bakmamissiniz yine yazayım. Bu oyunu cracklı şekilde sadece Insider güncelleme yaparak acabilirsiniz. Kıran grubun sayfasında da yazıyor bu.
Hocam Windows 11 Insider Preview güncellemesini yapın açılıyor. Bende de vardı aynı sorun o şekilde çözdüm. Baska bir şekilde çözülmüyor her yolu denedim.
Windows güncelleme de alt tarafta insider programı falan yazar oradan yapabilirsiniz. Google de ilkin aratıp bilgilenin öyle yapın hocam.Nasıl yapacağım
Windows güncelleme de alt tarafta Insider programı falan yazar oradan yapabilirsiniz. Google de ilkin aratıp bilgilenin öyle yapın hocam.
Hocam şuan hastanedeyim. Evde olsam ekran atardım da.. internetten windows insider güncellemeleri alma diye aratirsaniz bulursunuz.Öyle bir şey yok i
Hocam şu an hastanedeyim. Evde olsam ekran atardım da. İnternetten Windows Insider güncellemeleri alma diye aratirsaniz bulursunuz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.