Valheim tek oynanılır mı?

10 saat oynadım tamamen vakit kaybı. Tek kişi kesinlikle sıkıyor bence çok kişili bile sıkıcı. Mekanikleri vs çok kötü. Çok zaman harcamak gerekiyor ilerlemek için ve buna değmez. İçinde bol bol saçmalıklar var. Rehber-eğitim vs yok. Sonraki yeni itemi bulana kadar ee şimdi diye düşünüyor insan. Bu oyun nasıl böyle yürüdü çözemedim zira baya kötü.

Evet oynanabilir bende tek başıma oynuyorum ama bir süre sonra ilerlemek için gerekli şeyleri bulmak için biraz zaman harciyorsun oyun 600 MB sonuçta bir Call of Duty oynarmiyorsun grafikmiş mekanikmiş eleştirmek boş eleştiridir oyunda ilerledikçe bir şey keşfettiği nde ve onu ilk defa görüyorsan bir kuş geliyor ve sana ufak ipuçları veriyor oradanda bir şey çıkaramadım diyelim YouTube de çok güzel kısa anlatanlar var sonuçta bu hayatta kalma oyunu yan geleyim yatayım oyunu bitiriyim olmaz uğraş gerektirir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı