Sürprizbozan Valheim tin rafinerisi nerede?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

HanDuo

Decapat
Makaleler
1
Eıkhtyr'ı kestim onun verdiği itemle boynuzlu kazma yaptım. Black Forest'a gittim tin buldum yerlerden ama bunu işleyemiyorum. Rafinerisini de yapamıyorum, daha açılmamış. Yanlış çevirmediysem karga, rafinerisini bul tarzı bir şey demişti Black Forest'tan ama bulamadım, tini nasıl işleyebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kara ormanda gez. Oralarda bir yerde kule gibi yerler olacak oralara bak kırmızı işareti görürsünüz. Sonra haritada yeri çıkıyor.

Sonra yanlış hatırlamıyorsam kara ormandaki yaratıkların çıktığı renkli bulut gibi yerler var orayı yok ederek yeşil taşa benzer bir şeyler toplayıp onlar ile diğer bosu uyandırıp kesmeniz gerekiyor.

Kara ormanda gez. Oralarda bir yerde kule gibi yerler olacak oralara bak kırmızı işareti görürsünüz. Sonra haritada yeri çıkıyor.

Sonra yanlış hatırlamıyorsam kara ormandaki yaratıkların çıktığı renkli bulut gibi yerler var orayı yok ederek yeşil taşa benzer bir şeyler toplayıp onlar ile diğer bosu uyandırıp kesmeniz gerekiyor.
teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı