Valodrop valorant market sitesi gibi bir yer hocam kumar sayılmaz pek. Bütün iletişim numaralarını engelleyin hesabınız olsa da çok bir anlamı kalmaz zaten öyle.Arkadaşlar yanlislikla bilmeden kumar olduğunu Valodrop hesabi açtım. Nasıl kapatabilirim yardimci olur musunuz?
iletişim numaralari derken ben daha hesabi resend mail olayini bile yapmadim bikara meraktan bastim bisey gelmedi etmedi hesapta gram biseyim yok kapatma sansim yokmuValodrop valorant market sitesi gibi bir yer hocam kumar sayılmaz pek. Bütün iletişim numaralarını engelleyin hesabınız olsa da çok bir anlamı kalmaz zaten öyle.
Kapatmasanız da olur hocam birdaha siteye girmeyin geçmişten felan silin zaten sizi rahatsız edecek bir şey yapmayacaktır mail atma dışında onu da engellersiniz olur biter hocam. Riot hesabı da bağlattırmıyor sanırım bir mail istiyor.iletişim numaralari derken ben daha hesabi resend mail olayini bile yapmadim bikara meraktan bastim bisey gelmedi etmedi hesapta gram biseyim yok kapatma sansim yokmu
evet ondada zaten kullanmadigim yan bir mail yazdimKapatmasanız da olur hocam birdaha siteye girmeyin geçmişten felan silin zaten sizi rahatsız edecek bir şey yapmayacaktır mail atma dışında onu da engellersiniz olur biter hocam. Riot hesabı da bağlattırmıyor sanırım bir mail istiyor.
O zaman bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam açık ile kapalı olmasında sizi rahatsız eden bir şey olmaz. Ben de eskiden böyle sitelere çok üye olmuştum şimdi unuttum gitti bile üyeliğim hala açık ama bir sıkıntı olmuyor.evet ondada zaten kullanmadigim yan bir mail yazdim
cok tesekkur ederim minnettarim yardimlariniza ilgilenmenizeO zaman bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum hocam açık ile kapalı olmasında sizi rahatsız eden bir şey olmaz. Ben de eskiden böyle sitelere çok üye olmuştum şimdi unuttum gitti bile üyeliğim hala açık ama bir sıkıntı olmuyor.
Öncelikle site yasa dışı bir site değil, bu konuda için rahat olabilir.
Ayrıca hesabını sildirmek istiyorsan valodrop Discord sunucusuna gelip ticket açıp derdini anlatman yeterli, onaylıyorum demeni isteyecekler ve hesabını sileceklerdir.
Endişe edecek bir durum yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.