Instagram'da valoplat isimli VP satan bir hesap gördüm ve fiyatları bayağı ucuz gibiydi. Alanlar olmuş ve geldiklerini söylüyorlar ama sonradan ban yeme gibi bir durum olur mu acaba?
Şifenizi falan girmiyorsanız deneyebilirisiniz. (Sanal karttan alın[Bana soracaksanız gidin Valorant'ın kendisinden alın])Instagram'da valoplat isimli VP satan bir hesap gördüm ve fiyatları bayağı ucuz gibiydi. Alanlar olmuş ve geldiklerini söylüyorlar ama sonradan ban yeme gibi bir durum olur mu acaba?
Instagram'da valoplat isimli VP satan bir hesap gördüm ve fiyatları bayağı ucuz gibiydi. Alanlar olmuş ve geldiklerini söylüyorlar ama sonradan ban yeme gibi bir durum olur mu acaba?
Dostum o kadar site varken gidip Instagram'dan almak kaşınmak gibi oluyor.Instagram'da valoplat isimli VP satan bir hesap gördüm ve fiyatları bayağı ucuz gibiydi. Alanlar olmuş ve geldiklerini söylüyorlar ama sonradan ban yeme gibi bir durum olur mu acaba?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.