Valoplat güvenilir mi?

shenkai

Decapat
Daha fazla  
Instagram'da valoplat isimli VP satan bir hesap gördüm ve fiyatları bayağı ucuz gibiydi. Alanlar olmuş ve geldiklerini söylüyorlar ama sonradan ban yeme gibi bir durum olur mu acaba?

Instagram'da valoplat isimli VP satan bir hesap gördüm ve fiyatları bayağı ucuz gibiydi. Alanlar olmuş ve geldiklerini söylüyorlar ama sonradan ban yeme gibi bir durum olur mu acaba?
Şifenizi falan girmiyorsanız deneyebilirisiniz. (Sanal karttan alın[Bana soracaksanız gidin Valorant'ın kendisinden alın])

Hocam Instagram'dan mümkünse almayın vatangame aralarında en ucuz olanı ben aldım anında geldi.

Sahte legit oluyor onlar, almanızı kesinlikle önermiyorum. Benim bir arkadaşta DC'den almıştı sunucudaki legit sslerini attı bayağı varmış alan ama hepsi sahteymiş :) Muhtemelen parayı verdiğiniz an engeli yersiniz.

Instagram'da bayağı dolandırıcılık olayları dönüyor. Güvenilir ByNoGame tarzı sitelerden almanızı öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı