Valoran Van 138 Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Bigboy75

Centipat
Yer
İstanbul/Küçükçekmece
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

LogFile dosyası yukarıda.

Onları yaptık biz hocam ama olmadı önceki açtığım konu da biri önermişti bu yöntemi.
Ama fayda etmeyecek herhalde bu da 😕

Hocam serverlarda da bir sıkıntı olabilir. Yarın tekrar deneyin düzelebilir. ya da Vanguard'ı yeniden başlatmak/silip yüklemek işe yarayabilir. Riot'a ticket da atabilirsiniz. Bayağı bir ilgileniyorlar.

@Bigboy75 Dostum neden ısrarla VAN 138 hatası konusu açıyorsun? Raporluk bir durum yok, senin diğer konularına zaten muhtemel çözümü yazdım. Ne kadar konu açarsan aç gelen öneriler değişmeyecek.
Bayağı ilgileniyorlar.
Aynen, benden bir sürü rapor isteyip cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. Bayağı ilgileniyorlar he :ROFL:.

hocam yaşanılan sorun benim değil arkadaşımın
Ben de giriyo arkadaşım da girmiyor.
Hocam arkadaşınızın bunları yapmasını sağlayın. Ama bir sorum var. Arkadaşınız hangi Serverda?
@Bigboy75 Dostum neden ısrarla VAN 138 hatası konusu açıyorsun? Raporluk bir durum yok, senin diğer konularına zaten muhtemel çözümü yazdım. Ne kadar konu açarsan aç gelen öneriler değişmeyecek.

Aynen, benden bir sürü rapor isteyip cevap vermeye bile tenezzül etmiyorlar. Bayağı ilgileniyorlar he :ROFL:.
Sana ilgilenmedikleri diğer kişilere de ilgilenmedikleri anlamına gelmez. Boş konuşmayın.

Hocam arkadaşınızın bunları yapmasını sağlayın. Ama bir sorum var. Arkadaşınız hangi Serverda?
Hocam 3 aydır yapmadığımız yöntem kalmadı.
Bazıları win10 dan win 8 e geçerseniz hallolur demiş. Tek bunu denemedik.
Hangi server derken ? anlamadım hocam orayı açıklar msınız ?
Nereye yazdınız pardon ben göremiyorum da ?

Tamam hocam şimdi hatırladım sizi. Yani dediğiniz yöntemi deneyeceğiz en yakın zamanda ama denemeden önce bi bakalım acaba sürüm değiştirmeden yapabilir miyiz diye ama olmayacak sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı