Valorant indiriyorum. 0.1Kb/s de kalıyor, bir sürü şey denedim. Kapatıp yönetici olarak çalıştırdım, Görev Yöneticisi'nden önceliğini yükselttim ama olmuyor. Valorant bilgisayarıma sığmadığı için indirilmiyor olabilir m?i LoL'ü silsem indirlir mi?
Hocam bir zaman sonra oluyorsa dosyaları kurduğu içinde olabilir. Görev Yöneticisi'nden ağ ve disk kullanıp kullanmadığını kontrol edin belki hatalı gösteriyordur.
Hocam bir zaman sonra oluyorsa dosyaları kurduğu içinde olabilir. Görev Yöneticisi'nden ağ ve disk kullanıp kullanmadığını kontrol edin belki hatalı gösteriyordur.
Hocam uygulama donmuyor değil mi? Eğer beklemenize ragmen inmezse Epic Games araciligiyla indirmeyi deneyin. İslemci cok iyi degilmis ondan client donuyor olabilir. Ayrica oyunu SSD'ye mi kuruyorsunuz yoksa fixed hard disk yazana mı?
Hocam uygulama donmuyor değil mi? Eğer beklemenize ragmen inmezse Epic Games araciligiyla indirmeyi deneyin. İslemci cok iyi degilmis ondan Client donuyor olabilir. Ayrica oyunu SSD'ye mi kuruyorsunuz yoksa fixed hard disk yazana mı?