Valorant %100 CPU kullanımı

i5-2410M işlemci
4 GB RAM
GT525m 1GB ekran kartı
Intel HD Graphics 3000

Soğutması olmayan bir cihaz için normal. 11 yıldır da hiç macun değiştirmemişsindir muhtemelen. Macunları tazelersen 10 derece aşağı çeker sıcaklıklarını.

Vallahi hocam yıllardır böyle ısınıyor ama yine de kullanıyorum hiçbir problem olmadı.

Termal macununu yenileyin ve içini fanlarını dahi temizleyin. Windows sürümünü 8'e alın. Ben bunların hepsini yapmıştım ama yine de ortaya çıkan performans memnun etmemişti kasaya geçmiştim eninde sonunda.

Soğutması olmayan bir cihaz için normal. 11 yıldır da hiç macun değiştirmemişsindir muhtemelen. Macunları tazelersen 10 derece aşağı çeker sıcaklıklarını.

Temizliğini önceki yaz yaptım ve macun olarak Cooler Master'ın bir termal macununu kullandım. Fan temizliğini de o zaman yapmıştım. Şimdi yeniden yapayım mı yoksa daha gider mi?

Temizliğini önceki yaz yaptım ve macun olarak Cooler Master'ın bir termal macununu kullandım. Fan temizliğini de o zaman yapmıştım. Şimdi yeniden yapayım mı yoksa daha gider mi?

Kullandığınız termal macun sahte olabilir mi?

11 yıl geçmesine rağmen bu sıcaklıklarda kalabiliyorsa macun kurşundan falan yapılmış olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…