OverRar00
Hectopat
Ama laptop 11 yıllık.
11 yıllık oluşu fırın gibi ısınacağı anlamına mı geliyor?
Ama laptop 11 yıllık.
11 yıllık oluşu fırın gibi ısınacağı anlamına mı geliyor?
i5-2410M işlemci
4 GB RAM
GT525m 1GB ekran kartı
Intel HD Graphics 3000
Vallahi hocam yıllardır böyle ısınıyor ama yine de kullanıyorum hiçbir problem olmadı.
Soğutması olmayan bir cihaz için normal. 11 yıldır da hiç macun değiştirmemişsindir muhtemelen. Macunları tazelersen 10 derece aşağı çeker sıcaklıklarını.
Termal macununu yenileyin ve içini fanlarını dahi temizleyin. Windows sürümünü 8'e alın. Ben bunların hepsini yapmıştım ama yine de ortaya çıkan performans memnun etmemişti kasaya geçmiştim eninde sonunda.
Temizliğini önceki yaz yaptım ve macun olarak Cooler Master'ın bir termal macununu kullandım. Fan temizliğini de o zaman yapmıştım. Şimdi yeniden yapayım mı yoksa daha gider mi?
Temizliğini önceki yaz yaptım ve macun olarak Cooler Master'ın bir termal macununu kullandım. Fan temizliğini de o zaman yapmıştım. Şimdi yeniden yapayım mı yoksa daha gider mi?
Kullandığınız termal macun sahte olabilir mi?
11 yıl geçmesine rağmen bu sıcaklıklarda kalabiliyorsa macun kurşundan falan yapılmış olmalı.Soğutması olmayan bir cihaz için normal. 11 yıldır da hiç macun değiştirmemişsindir muhtemelen. Macunları tazelersen 10 derece aşağı çeker sıcaklıklarını.
1 yıl önce yeniledim.11 yıl geçmesine rağmen bu sıcaklıklarda kalabiliyorsa macun kurşundan falan yapılmış olmalı.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.