Valorant 16:9 yapılmıyor

Daha fazla  
Ekranım 1280*1024 ama Valorant 5:3 ölçegi kullanıyor, bunu 16:9 ölçeğe nasıl alabilirim?
Çözünürlüğü 1280*720 yapınca düzeliyor fakat kötü gözüküyor.
EDİT: 1280*1024 4:3 ölçeğide olabilir

Son düzenleme:
Monitörünüz desteklemiyorsa alamazsınız. Ekran kartı uygulamanız ne? Ona göre çözünürlük overclock edebiliriz.
Ekran kartı uygulama nedir? Gtx 750 kullanıyorum ekran kartı olarak.
Aslında daha açıklayıcı olmak gerekirse kendi çözünürlüğümü kullanıyorum fakat üst ve alt taraftan 3'er parmak siyahlık gözüküyor.

Ekran kartı uygulama nedir? Gtx 750 kullanıyorum ekran kartı olarak.
Aslında daha açıklayıcı olmak gerekirse kendi çözünürlüğümü kullanıyorum fakat üst ve alt taraftan 3'er parmak siyahlık gözüküyor.
Nvidia Denetim Masasını açın. Masaüstü boyutu ve konumunu ayarlaya tıklayın. Tam ekranı seçin ve kaydedin. Eğer olmazsa çözünürlük değiştire gelin. Özelleştire tıklayın. Özel çözünürlük oluştura tıklayın ve istediğiniz çözünürlüğü yazın. Monitörünüz desteklerse yapabilirsiniz.

Nvidia Denetim Masasını açın. Masaüstü boyutu ve konumunu ayarlaya tıklayın. Tam ekranı seçin ve kaydedin. Eğer olmazsa çözünürlük değiştire gelin. Özelleştire tıklayın. Özel çözünürlük oluştura tıklayın ve istediğiniz çözünürlüğü yazın. Monitörünüz desteklerse yapabilirsiniz.
Monitörüm 1280x1024'te ve valoranta da ayarlar aynı şekilde.

Hocam biliyorum yukarıda yazmışsınız. Benim cevabımla ne alakası var?

Ben sorumu Valorant çözünürlüğümü göstermediği için konu açtım.
Sizin dediğiniz mesajla alakası var. Dediğiniz şey monitörün hangi ayarda açmasını istiyorsan özelleştir diyorsun bende Valorant'ta aynı çözünürlüğüm var dedim.
Yanlışım varsa bilgilendirin.

Ben sorumu Valorant çözünürlüğümü göstermediği için konu açtım.
Sizin dediğiniz mesajla alakası var. Dediğiniz şey monitörün hangi ayarda açmasını istiyorsan özelleştir diyorsun bende Valorant'ta aynı çözünürlüğüm var dedim.
Yanlışım varsa bilgilendirin.
Hocam yukarda aynı mesajı yazmışsınız. Monitörünüzde o ayar yoksa eklemeniz için yazdım o mesajı.

Hocam yukarda aynı mesajı yazmışsınız. Monitörünüzde o ayar yoksa eklemeniz için yazdım o mesajı.
Başka bir konu açtım. Belki yardımcı olabilirsiniz. Burada ki soru garip olmuş, anlatamadım galiba. Diğer konum'a bakarsanız sevinirim. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı