Valorant 1709 saçmalığı

297552

Hectopat
Makaleler
14
Hayatımda bundan daha aptal bir şey görmedim, orijinal Windows 10 paşamız 10klık işlemci 20klık ekran kartı istediği için kullandığım laptopta Valorant oynarken kaynakları kullanmıyor, oyun sözde 90 100 FPS ama deli drop giriyor ve oynanmıyor, bende RekOS kullanıyorum yine drop girsene oynanabilir seviyede ve RekOS'un sürümü 1709, neymiş efendim hileymiş, bana ne ki bundan? Görende sanacak ki 1709 20 yıllık sürüm kötürüm Windows 7'ye hala destek veren oyunlar varken böyle bir saçmalık olması insanı delirtiyor cidden, yakında para da isterler hile gelmesin diye.

Hilelerden herkes sıkıldı. Eski sürümlerde oynanamaması daha iyi gibi. En azından zevkle oynayan insanların tadı kaçmaz. Zaten eski sistemlerde oynayanlar takıma katkı sağlayamıyorlar. Sistem eski doğal olarak işletim sistemi de eski. Her şey güvenlik ve oyun bozanlık olmaması için.

1709 çok eski sürüm değil mi zaten? Eski sürüm Windows 10'u ister destekler, ister desteklemez. Oynamak zorunda değilsin zaten oyunu. 3. parti Windows sürümleri de önerilmiyor.

Sistemi iyi olmayanlar zaten demir eloda oynuyor ve eğlencesine oynuyorlar, ki 30 FPS oynayıp immo olan var ve 500 600 FPS alanlardan daha iyi oynuyorlar, ki bende aynı şekil 400 500 FPS alanlardan daha iyi oynuyorum en azından bana denk gelenlerden, hile sistemini geliştirmek yerine sürüm yükseltmek saçmalık.

1709 çok eski sürüm değil mi zaten? Eski sürüm Windows 10'u ister destekler, ister desteklemez. Oynamak zorunda değilsin zaten oyunu. 3. parti Windows sürümleri de önerilmiyor.

Aptal Windows 10'un kaynak kullanmaması benim sorunum değil, adamakıllı sistem olsun kaynak kullansın bende gidip orijinal kullanayım.

Güvenlik açıkları en aza indirilsin diye böyle bir şey yapılmakta zaten. @Prime777'nin dediği gibi oynamak zorunda değilsiniz. Oynamak istiyorsanız da son sürüm yükleyeceksiniz. "Aptal" ve benzeri kelimeler kullanarak öfkenizi burada boşaltmayın.

Bu arada Windows 10'un nesi var anlamış değilim. Debloat çok zor olmasa gerek.

Aptal Windows 10'un kaynak kullanmaması benim sorunum değil, adamakıllı sistem olsun kaynak kullansın ben de gidip orijinal kullanayım.

Vanguard'ın bazı özelliklere erişmesi gerekiyor. Vanguard güncellenince yeni şeylere erişmesi gerekiyor hileyi daha iyi önlemesi için. Bir andan Windows da güncelleniyor sürekli. Sonuçta kernel düzeyde çalıştığı için sistemin çoğu şeyine erişmesi lazım. 1709 sürümünde Valorant'ı açarken hata falan mı veriyor? 3. parti Windows sürümlerinde çoğu şeyler kapatıldığı için hata veriyor olabilir.

Örneğin bu özellik kullandığın Windows 10 sürümünde yoksa ya da kapatılmışsa Valorant'ı açarken exploit protection hatası alabilirsin.

Oyuna girerken hata falan mı veriyor? Hata veriyorsa çözmeyi deneyebiliriz. Windows 10 güncel sürümüne bir optimizasyon yapmak şart yoksa performans düşüklüğü olabilir.

28 Kasım da Windows 10 eski sürümlerine ve Windows 11 hariç diğer işletim sistemlerine destek kapatılıyor. Hatayı çözsek bile çok sürmez. En iyisi güncel sürüm kurup optimize etmek.

28 Kasım Windows 10 eski sürümlerine ve Windows 11 hariç diğer işletim sistemlerine destek kapatılıyor. Hatayı çözsek bile çok sürmez. En iyisi güncel sürüm kurup optimize etmek.

Bunu daha yeni öğrendim. Bence biraz tuhaf en azından Windows 8.1'e destek verilebilirdi.

Bunu daha yeni öğrendim. Bence biraz tuhaf en azından Windows 8.1'e destek verilebilirdi.

Bence böyle olması daha iyi. Diğer oyunculara da üzülüyorum ama hem diğer oyuncuların zevkini çöp etmemek hem de güncel kalmak için iyi bir hareket.

Düşük sistemi olanlara bir şey diyemem benim de sistemim düşük 40 FPS alıyorum ama oynuyorum yani oyunu. Hile için eski sürümlere destek vermeyeceklerse keyfi olmadığından dolayı biraz faydalı olabilir. Belki fazla tepki gelirse vazgeçebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…