Valorant 1709 saçmalığı

Düşük sistemi olanlara bir şey diyemem benim de sistemim düşük 40 FPS alıyorum ama oynuyorum yani oyunu. Hile için eski sürümlere destek vermeyeceklerse keyfi olmadığından dolayı biraz faydalı olabilir. Belki fazla tepki gelirse vazgeçebilirler.

Piyasada Windows 7'nin ve 8'in toplasanız %10'luk pazar payı anca vardır. Bunların da ne kadarı Valorant oynuyor orası tartışılır. Riot'un geri adım atacağını zannetmiyorum. İnsanların iyiliği için sonuçta. Hile işinin CS:GO'dan farkı kalmadıktan sonra Valorant'ın zevki nerede ki? Kısaca oynanmaz hale geldikten sonra oyuncuların ne istediği önemsiz.

Güvenlik açıkları en aza indirilsin diye böyle bir şey yapılmakta zaten. @Prime777'nin dediği gibi oynamak zorunda değilsiniz. Oynamak istiyorsanız da son sürüm yükleyeceksiniz. "aptal" ve benzeri kelimeler kullanarak öfkenizi burada boşaltmayın. 🙂

Bu arada Windows 10'un nesi var anlamış değilim. Debloat çok zor olmasa gerek.

Eki Görüntüle 1568158

Bu konuyu açtığım dönem bayağı sinirliymişim derdimi bile anlatamamışım, demek istediğim şey şuydu tam da hatırlamıyorum orijinal Windows'u eski laptopuma kurduğum zaman ekran kartı kullanımı %20 üstünü geçmiyordu ve FPS'i 30a sabitliyordu tüm güç ayarlarını yapmama rağmen, sonrasında revision OS falan kullanıp bir tık çözmüştüm, yine de Windows 10 ortanın bir tık altı sistemlerde dahi kullanılmayacak bir sistem açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı