Valorant 2. monitör ekran kısmı 3840x2160 olarak kalıyor

Mundi

Femtopat
Daha fazla  
Şöyle açıklıyım 2. bir monitör aldım. 1080p çözünürlüğünde oyun içinde tam ekran oynamak istiyorum çünkü FPS kısıtlamasını minimuma indirmek için. Pencereli tam ekran modunda oynuyorum fakat tam ekran moduna alınca ekran kısmı otomatik olarak 4K çözünürlüğe çekiyor ve FPS'i 30'a sabitliyor. Çözünürlük kısmı değişiyor fakat ekrana yansımıyor. Fark ettiyseniz görüntü net bile değil. Ben bunu 1080p ye çekmek istiyorum o kadar araştırdım bir türlü sonuca varamadım. Belki sizin yardımınız dokunabilir diye buraya yazmak istedim. Şimdiden teşekkür ederim.

resim_2021-07-13_015258.png

Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 1650
i7 9750H.
16 GB RAM.
Windows 10

Laptop bilgisayar sorunum yeni aldığım 2. ekranda oluyor. Ve bütün driverlar ve Windows güncel.

Özel çözünürlük varsa kaldırın ayrıca açıksa NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarının yönetilmesine gelin ve DSR - Çarpanları kapatın.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
Özel çözünürlük varsa kaldırın ayrıca açıksa NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarının yönetilmesine gelin ve DSR - Çarpanları kapatın.
Onu da araştırdım fakat benim bilgisayarda DSR çarpanı gözükmüyor. Laptoplarda bu ayar olmadığına dair bir yazı da okumuştum bir yerde bilmiyorum ne kadar doğru.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı