Yeni güncellemede yapılan optimazsyonlar resmen oyunu çöp etti. İmmortal 3'ten bronz 1'e kadar düştüm. Sekme oranını düşüremiyorsanız neden arttrıyorsunuz? Silahların aimi de çöp edildi. Resmen çöp oldu oyun.
Yeni güncellemede yapılan optimazsyonlar resmen oyunu çöp etti. İmmortal 3'ten bronz 1'e kadar düştüm. Sekme oranını düşüremiyorsanız neden arttrıyorsunuz? Silahların aimi de çöp edildi. Resmen çöp oldu oyun.
Daha rank kısmım açılmadı. Gümüş 2 idim önceki sezon. Fakat oyunda da biri söyledi arkadaş golddan bronz 2 ye düşmüş. Yani bence de çok fazla saçmalamışlar.Yeni güncellemede yapılan optimazsyonlar resmen oyunu çöp etti. İmmortal 3'ten bronz 1'e kadar düştüm. Sekme oranını düşüremiyorsanız neden arttrıyorsunuz? Silahların aimi de çöp edildi. Resmen çöp oldu oyun.
yetenek hocamİmmortal 3'ten bronz 1'e nasıl düştünüz.
Aim e lafim yok ancak yeni gelen karakteri alan kazanir. 2 elektrik salliyor oluyosun.
Daha rank kısmım açılmadı. Gümüş 2 idim önceki sezon. Fakat oyunda da biri söyledi arkadaş Gold'dan bronz 2'ye düşmüş. Yani bence de çok fazla saçmalamışlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.