myu
Hectopat
Ben de yeni kuracağım sisteme Valorant kurmayı düşünüyordum. 500GB SSD var yetmez o zaman şansa bak.
Ne alaka bug bu 30 GB bir şey kaplıyor.
Ben de yeni kuracağım sisteme Valorant kurmayı düşünüyordum. 500GB SSD var yetmez o zaman şansa bak.
Hocam konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum. Valorant crackli online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazımHocam hatadan kaynaklı o. Hiçbir şey 4 TB yer kaplayamaz. İmkansız yani. Valorant Max 25-30 GB arası.
Hocam konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum. Valorant crackli Online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım.
volorant paralı değil kiHocam konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum. Valorant crackli online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım
Steam üzerinden mi oynanıyor peki yoksa ayrı bir program mı kurmak lazımNiye korsan isteyeseniz ki hocam? Valorant zaten ücretsiz bir oyun tamamen skin dışında?
Teşekkürler bilgi içinvolorant paralı değil ki
Direk riotun sitesinden indiriyosun aga özel bişeylere ihtiyacın yok.Steam üzerinden mi oynanıyor peki yoksa ayrı bir program mı kurmak lazım
Teşekkürler bilgi için
Direk Riot'un sitesinden indiriyorsun aga özel bir şeylere ihtiyacın yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.