myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 26 Mart 2023 #11 istanbul2023 dedi: Ben de yeni kuracağım sisteme Valorant kurmayı düşünüyordum. 500GB SSD var yetmez o zaman şansa bak. Genişletmek için tıkla... Ne alaka bug bu 30 GB bir şey kaplıyor.
istanbul2023 dedi: Ben de yeni kuracağım sisteme Valorant kurmayı düşünüyordum. 500GB SSD var yetmez o zaman şansa bak. Genişletmek için tıkla... Ne alaka bug bu 30 GB bir şey kaplıyor.
Tuna.de Centipat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 184 Çözümler 2 26 Mart 2023 #12 he eyvaAllah diyorum ne oluyor
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 26 Mart 2023 #13 BipolarBirey dedi: Hocam hatadan kaynaklı o. Hiçbir şey 4 TB yer kaplayamaz. İmkansız yani. Valorant Max 25-30 GB arası. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum. Valorant crackli online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım
BipolarBirey dedi: Hocam hatadan kaynaklı o. Hiçbir şey 4 TB yer kaplayamaz. İmkansız yani. Valorant Max 25-30 GB arası. Genişletmek için tıkla... Hocam konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum. Valorant crackli online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #14 istanbul2023 dedi: Hocam konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum. Valorant crackli Online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım. Genişletmek için tıkla... Niye korsan isteyeseniz ki hocam? Valorant zaten ücretsiz bir oyun tamamen skin dışında?
istanbul2023 dedi: Hocam konudan bağımsız ama bir şey sormak istiyorum. Valorant crackli Online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım. Genişletmek için tıkla... Niye korsan isteyeseniz ki hocam? Valorant zaten ücretsiz bir oyun tamamen skin dışında?
myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 26 Mart 2023 #15 istanbul2023 dedi: Hocam konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum. Valorant crackli online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım Genişletmek için tıkla... volorant paralı değil ki
istanbul2023 dedi: Hocam konudan bağımsız ama birşey sormak istiyorum. Valorant crackli online oynanabiliyor mu yoksa orijinal mi almam lazım Genişletmek için tıkla... volorant paralı değil ki
Mechoskop Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 214 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #16 Bende de 3,76TB yazıyor.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 26 Mart 2023 #17 BipolarBirey dedi: Niye korsan isteyeseniz ki hocam? Valorant zaten ücretsiz bir oyun tamamen skin dışında? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi oynanıyor peki yoksa ayrı bir program mı kurmak lazım myu dedi: volorant paralı değil ki Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için
BipolarBirey dedi: Niye korsan isteyeseniz ki hocam? Valorant zaten ücretsiz bir oyun tamamen skin dışında? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden mi oynanıyor peki yoksa ayrı bir program mı kurmak lazım myu dedi: volorant paralı değil ki Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bilgi için
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 26 Mart 2023 #18 istanbul2023 dedi: Steam üzerinden mi oynanıyor peki yoksa ayrı bir program mı kurmak lazım Teşekkürler bilgi için Genişletmek için tıkla... Direk riotun sitesinden indiriyosun aga özel bişeylere ihtiyacın yok.
istanbul2023 dedi: Steam üzerinden mi oynanıyor peki yoksa ayrı bir program mı kurmak lazım Teşekkürler bilgi için Genişletmek için tıkla... Direk riotun sitesinden indiriyosun aga özel bişeylere ihtiyacın yok.
istanbul2023 Picopat Katılım 3 Mart 2023 Mesajlar 877 Çözümler 8 26 Mart 2023 #19 tH3as dedi: Direk Riot'un sitesinden indiriyorsun aga özel bir şeylere ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hileli çok oyuncu var mı bu oyunda peki? 2 gram zevk alacağız bari bu oyunda hile olmasın ya bıktım inan ki. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2023
tH3as dedi: Direk Riot'un sitesinden indiriyorsun aga özel bir şeylere ihtiyacın yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Hileli çok oyuncu var mı bu oyunda peki? 2 gram zevk alacağız bari bu oyunda hile olmasın ya bıktım inan ki.