Valorant 3. parti yazılım banı açılmıyor

uguremorf

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 sene önce, 3. parti yazılım sebebiyle sınırsız banlandım. Oldum olası hep Counter-Strike sever ve oynarım. Valorant o zamanlar çok daha oynandığı için arkadaşlarla hep Valorant oynardık toplandığımızda. Yani aşağı yukarı haftada 1 falan oynardım Valorant'ı. Bir gün gene Valorant oynamak için internet kafeye gittiğimde hesabın 3. parti yazılım kullanmaktan sınırsız banlandığını gördüm. Hemen aklıma internet kafedeki bilgisayarda hile olabileceği, ve anti-cheat programı bunu görüp banlamış olabileceğini düşündüm ama yeni hesap açıp girdiğimde o banlanmadı. 3 senede 6 tane ticket atıp, 3. parti yazılım kullanmadığımı, bunu her türlü kanıtlayabileceğimi söylememe rağmen hiçbir zaman ciddiye almadılar.

Aynı sebepten banlanan birkaç kişi gördüm ve onlar banlarını açtırdıklarını söylemiş. Dün son bir kez daha ticket attım ve dediler ki bundan sonra atacağın tüm ticketler de otomatik kapanacak. Indie oyun çok oynayan bir insanım. Bazen çok zor indie oyunlar olduğunda bir program sayesinde paramı fulleyip kolayca bitirip diğer oyunlara geçmek için kullanıyorum. Benim şüphelendigim program bu. Ama anlamadığım bu program neredeyse herkeste var. Neden sadece ben banlanıyorum. Banımı açtırmanın bir yolu var mıdır? Artık ticket açsam da otomatik kapanacağı için ben bir yol düşünemiyorum. Teşekkürler.

Farketmiyor suçsuz olsan dahi o banı kaldırmıyorlar. Bir kere banlandıysan tamamdır daha açmıyorlar CS:GO2 VAC ban gibi. 3. Parti yazılımı açık kaldıysa ve oyuna girdiysen Vanguard bunu algılayıp banlamış olabilir.

Fark etmiyor suçsuz olsan dahi o banı kaldırmıyorlar. Bir kere banlandıysan tamamdır daha açmıyorlar CS:GO2 VAC ban gibi. 3. parti yazılımı açık kaldıysa ve oyuna girdiysen Vanguard bunu algılayıp banlamış olabilir.

2 sene once sanırım kafede hesabı çaldırdım ve hile açılıp banlatılmıştı Riot ile iletişime geçtiğim zaman gerekli bilgileri sağlayıp hesabın banını kaldırtmıştım şu an işleyiş nasıl bilmiyorum fakat imkansız değil.

2 sene once sanırım kafede hesabı çaldırdım ve hile açılıp banlatılmıştı Riot ile iletişime geçtiğim zaman gerekli bilgileri sağlayıp hesabın banını kaldırtmıştım şu an işleyiş nasıl bilmiyorum fakat imkansız değil.
Ama bu arkadaş 3. Parti yazılımı kullanmış ve büyük ihtimalle de açık bırakmış görünüyor. Farklı bir oyun dahi olsa 3. Parti diye geçer ve açık bırakıldığı takdirde diğer oyunlarda da aynı şekilde geçer.

Ama bu arkadaş 3. parti yazılımı kullanmış ve büyük ihtimalle de açık bırakmış görünüyor. Farklı bir oyun dahi olsa 3. parti diye geçer ve açık bırakıldığı takdirde diğer oyunlarda da aynı şekilde geçer.

Arkada açık bıraktığımı sanmıyorum çünkü genelde evden oynamıyorum Valorant'ı. İnternet kafeden oynuyorum. Evde sadece Counter-Strike oynuyorum. Aynı sebepten banlanıp açtırdığını söyleyen birkaç yorum görmüştüm internette ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yıllar önce içine şu anki VP fiyatlarına nazaran çok cüzi miktara çok VP çekmiştim. Ona acıyorum.

Arkada açık bıraktığımı sanmıyorum çünkü genelde evden oynamıyorum Valorant'ı. İnternet kafeden oynuyorum. Evde sadece Counter-Strike oynuyorum. Aynı sebepten banlanıp açtırdığını söyleyen birkaç yorum görmüştüm internette ama ne kadar doğru bilmiyorum. Yıllar önce içine şu anki VP fiyatlarına nazaran çok cüzi miktara çok VP çekmiştim. Ona acıyorum.

Meslekte internet kafede olduğumuzu belirtin zaten IP farklıysa evde girdiğiniz veyahut internet kafede görürsünüz ayrı farklı görüyorlar ama genelde açmıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı