Valorant 3. parti yazılımdan dolayı hesap banlanma

eneszengin0

Femtopat
Daha fazla  
1 aydır oynamıyordum. Dün arkadaşlarla girelim dedik. Oyuna girdim ama hiçbir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılım kullanmaktan hesabımı kalıcı olarak banladıklarını söylediler. Bunun üzerine 8 farklı hesap açıp hepsinde denedim ancak hepsi banlandı. En son çare bilgisayarı baştan kurdum. İlk Valorant'ı yükledim ve gene 3. parti yazılım kullanmaktan yeni açtığım hesabım banlandı. Yardım edebilecek var mı?

Sanırım HWID ban yemişsiniz, bu ban donanıma atılır fakat hangi donanım olduğu şu anda kesin olarak belli değildir. Valorant desteğe ulaşmayı dener misiniz? Oyun açıkken arkada fare uygulaması, makro gibi uygulama açık mıydı? https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr

1 aydır oynamıyordum. Dün arkadaşlarla girelim dedik. Oyuna girdim ama hiçbir hile kullanmamama rağmen 3. parti yazılım kullanmaktan hesabımı kalıcı olarak banladıklarını söylediler. Bunun üzerine 8 farklı hesap açıp hepsinde denedim ancak hepsi banlandı. En son çare bilgisayarı baştan kurdum. İlk Valorant'ı yükledim ve gene 3. parti yazılım kullanmaktan yeni açtığım hesabım banlandı. Yardım edebilecek var mı?

Donanım banı yemişsiniz herhalde. Başka bir oyunun hilesi var mıydı? Ya da fare uygulaması, makro vb?

Sanırım HWID ban yemişsiniz, bu ban donanıma atılır fakat hangi donanım olduğu şu anda kesin olarak belli değildir. Valorant desteğe ulaşmayı dener misiniz? Oyun açıkken arkada fare uygulaması, makro gibi uygulama açık mıydı? https://support-valorant.riotgames.com/hc/tr
Genelde oyunun bulunduğu depolama birimine atılır bu ban. Fakat bu kadar çok ban yemen anormal. Bazen cihazda bulunan virüsler de bunu tetikleyebiliyor. Arkada çalışan bir kımıl zararlısı bir şeyler yapıyor ama ne? kimsenin haberi yok.
Baştan kurdun derken? Sıfırlama mı yaptın yoksa format mı attın?

Genelde oyunun bulunduğu depolama birimine atılır bu ban. Fakat bu kadar çok ban yemen anormal.
Hocam sizin dediğinizin doğru olduğunu varsayıyorum, o zaman donanım banı atıldığı için ve depolama birimini değiştirmediği için format atsa dahi yeni hesap açınca ban yemesi normal.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı