LoL'de 3. parti yazılımdan ban yemek

inmybluehell

Hectopat
Arkadaşlar geçen 6 yıllık hesabım 3. parti yazılımdan ban yedi şüphelendiğim buff uygulaması ve overwolf uygulaması vardı ikisini de sildim şimdi yeni hesap açıp tekrar denedim bu da ban yedi ve 3. parti yazılım yok bende yani oyuna etki edebilecek hiçbir şey kullanmıyorum. Sadece Blitz'i kullanıyorum o da LoL onaylı 3. parti yazılım varsa bile ben nasıl bulabilirim bunu cidden 3 tane hesabım gitti 2 günde 2 yıl önce lolskin yüklemiştim, onu da dedikleri gibi sildim. Tekrar hextech repair tool ile yeniden yüklesem düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
o program kalıntılarını bulabileceğim bir yöntem var mı ?
Bilmiyorum. Öyle bir kalıntı olmayıp ban yiyor bile olabilirsiniz yukarıda anlattığım gibi. Adam sürekli ban yiyor hile sebebiyle fakat Riot hiç bir şekilde gerekli açıklamaları yapmıyor. Bilgisayarda virüs taraması falan yaptık tertemiz çıktı bide. Riot'un güvenlik sistemini uyaran bir bilgisayar programı yüzünden ban yediğini düşünüyoruz artık.

o program kalıntılarını bulabileceğim bir yöntem var mı ?

hesap çalınması yoktu kontrol ettirdim.
Onin dışında evet deneme amaçlı bir hile yüklediyseniz onun kalıntısı veya bir programı hile algılıyor olabilir

Bilmiyorum. Öyle bir kalıntı olmayıp ban yiyor bile olabilirsiniz yukarıda anlattığım gibi. Adam sürekli ban yiyor hile sebebiyle fakat Riot hiçbir şekilde gerekli açıklamaları yapmıyor. Bilgisayarda virüs taraması falan yaptık tertemiz çıktı bir de. Riot'un güvenlik sistemini uyaran bir bilgisayar programı yüzünden ban yediğini düşünüyoruz artık.

Ben de Kaspersky'ın premiıum versiyonunu kullanıyorum hiçbir şey çıkmadı maalesef.
Onin dışında evet deneme amaçlı bir hile yüklediyseniz onun kalıntısı veya bir programı hile algılıyor olabilir.

Yok script falan yüklemedim hiç.

Arkadaşlar geçen 6 yıllık hesabım 3. parti yazılımdan ban yedi şüphelendiğim buff uygulaması ve overwolf uygulaması vardı ikisini de sildim şimdi yeni hesap açıp tekrar denedim bu da ban yedi ve 3. parti yazılım yok bende yani oyuna etki edebilecek hiçbir şey kullanmıyorum. Sadece Blitz'i kullanıyorum o da LoL onaylı 3. parti yazılım varsa bile ben nasıl bulabilirim bunu cidden 3 tane hesabım gitti 2 günde 2 yıl önce lolskin yüklemiştim, onu da dedikleri gibi sildim. Tekrar hextech repair tool ile yeniden yüklesem düzelir mi?

En küçük ekstra program kalıntısından bile ban yiyebiliyorsunuz bu yüzden o programları tamamıyla bilgisayarınızdan sildiğinizden emin olun, emin olamıyorsanız format atın. Benim arkadaşım gümüş seviyesinde ve sadece aram atan bir oyuncu fakat hile sebebiyle ban yedi, yeni hesap açtı oda ban yedi, yeni açtı oda ban yedi. Riota bilet atıyoruz hep kardeşim neden sürekli banlıyorsunuz diye. Adamların verdiği cevap şu; Hile kullanıyorsunuz, hile kullanıyorsunuz. Hesabı açtık 3.seviyeye gelmek için botlarla oynadık orda bile hesap ban yedi. Biz ne kadar hile kullanmıyoruz diye bilet atsak da adamlar bot cevabı veriyor. Çocuk benimle beraber yeni hesap açıyor benimle beraber oynuyor ve leş gibi oynuyor gümüş olduğu için ama adam her şekilde hileden ban yiyor. Dava açtık bakalım geçen ne çıkacak sonucu. Büyük ihtimal bilgisayarında bir sorun var LoL bunu sürekli hile olarak algılıyor ve ban atıyor ama ne olduğunu bulamadık hiç bir şekilde. Gerekli yardımı sağlamadıkları içinde mecburen dava açmak zorunda kaldık.
Muhtemelen okumadan kabul etmiş olduğunuz Kullanıcı Sözleşmesinde bir açıklama mevcut.

Bölüm 7 Madde 10
Her ne sebeple olursa olsun, yetkilendirilmemiş olan her tür üçüncü şahıs programı kullanmak. Mod’lar, Hack’ler, hile yazılımları, script’ler, bot’lar, trainer’lar ve herhangi bir şekilde Riot Hizmetleri ile etkileşime giren otomatikleştirme programları kullanmak. Riot Hizmetleri’ne ilişkin her tür iletişimi araya girerek izleyen, taklit eden veya yeniden yönlendiren yetkisiz üçüncü şahıs programlarının tümü ve Riot Hizmetleri tarafından bilgi depolamak için kullanılan hafıza bölgelerinde dolaşarak Riot Hizmetleri üzerinden bilgiler toplayan yetkisiz üçüncü şahıs programları da buna dâhildir.

Orijinal olmayan Windows sürümleri ve/veya cracklenmiş programlar hile engelleme sistemlerine "doğrulanmamış davranış" uyarısı gönderiyor olabilir.

Benzer bir hatayı bir arkadaşım CSGO üzerinden yaşamıştı. Ekran kartı sürücüsü kurulumu sırasında oluşan bir hatadan dolayı oyun belirsiz bir üreticinin belirsiz bir görüntü bağdaştırıcısıyla belirsiz bir directx sürümü kullanmaya çalıştığından ceza almıştı.

Muhtemelen okumadan kabul etmiş olduğunuz Kullanıcı Sözleşmesinde bir açıklama mevcut.

Bölüm 7 Madde 10
Her ne sebeple olursa olsun, yetkilendirilmemiş olan her tür üçüncü şahıs programı kullanmak. Mod’lar, Hack’ler, hile yazılımları, script’ler, bot’lar, trainer’lar ve herhangi bir şekilde Riot Hizmetleri ile etkileşime giren otomatikleştirme programları kullanmak. Riot Hizmetleri’ne ilişkin her tür iletişimi araya girerek izleyen, taklit eden veya yeniden yönlendiren yetkisiz üçüncü şahıs programlarının tümü ve Riot Hizmetleri tarafından bilgi depolamak için kullanılan hafıza bölgelerinde dolaşarak Riot Hizmetleri üzerinden bilgiler toplayan yetkisiz üçüncü şahıs programları da buna dâhildir.

Orijinal olmayan Windows sürümleri ve/veya cracklenmiş programlar hile engelleme sistemlerine "doğrulanmamış davranış" uyarısı gönderiyor olabilir.

Benzer bir hatayı bir arkadaşım CSGO üzerinden yaşamıştı. Ekran kartı sürücüsü kurulumu sırasında oluşan bir hatadan dolayı oyun belirsiz bir üreticinin belirsiz bir görüntü bağdaştırıcısıyla belirsiz bir directx sürümü kullanmaya çalıştığından ceza almıştı.
Bu maddenin ne kadar yasal olduğu tartışılır. Çünkü arkadaşım korsan kullanan veya bilgisayarda tecrübesiz biri değil herhangi bir yerden virüs indirmesi gerçekten güç zaten taramada çıkmadı. Başka bir oyunda hele ki çok oyunculu olmayan bir oyunda kullanılan bir program için Riot güvenlik sistemi algılıyorsa bunun bizim suçumuz olduğunu düşünmüyorum hatta bunu yasal bile olduğunu düşünmüyorum. Düşünsenize Witcher 3 gibi tek oyunculu bir oyunda hile yapıyorsunuz ve bundan dolayı Riot hesabınız yasaklanıyor.

Bu maddenin ne kadar yasal olduğu tartışılır. Çünkü arkadaşım korsan kullanan veya bilgisayarda tecrübesiz biri değil herhangi bir yerden virüs indirmesi gerçekten güç zaten taramada çıkmadı. Başka bir oyunda hele ki çok oyunculu olmayan bir oyunda kullanılan bir program için Riot güvenlik sistemi algılıyorsa bunun bizim suçumuz olduğunu düşünmüyorum hatta bunu yasal bile olduğunu düşünmüyorum. Düşünsenize Witcher 3 gibi tek oyunculu bir oyunda hile yapıyorsunuz ve bundan dolayı Riot hesabınız yasaklanıyor.
Şüpheli bir durumda sistemin devreye gireceğini belirtilmiş ve oyunu oynamadan önce bu maddeleri kabul etmek zorunda oluyoruz. Yani yasal olarak bize gerekli uyarı yapılmış oluyor zaten.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı