Valorant 4:3 olmuyor

İşletim sistemi
Windows 10

Uğur Özduran

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
AMD Radeon RX 560
İşlemci
AMD Phenom II X4 955
Ben Valorant'ta 4:3 yapamıyorum. Monitörümden kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Monitörüm 1440x900 16:10. Valorant'ta 4:3 seçeneğini seçtiğimde yukarı ve aşağı kısım siyah oluyor. Ortasında sıkışık bir Valorant görüntüsü...

Hocam ben 4:3 yapmak için Aygıt Yöneticisinden monitörü devre dışı bırakıp daha sonra direkt masaüstünden çözünürlüğü seçip oyuna giriyordum sıkıntı olmuyordu deneyebilirsiniz.

Ondan kurtulamazsınız. Onu düzeltmek için her maça girdiğiniz de yaptığınız ayarları tekrardan yapmanız lazım.

AMD driver üzerinden özel çözünürlük oluşturup VALORANT üzerinden değiştirebilirsiniz.

Eğer CS'deki gibi hitboxun büyümesi için yapacaksanız tavsiye etmem Valorant't işe yaramıyor avantaj sağlamıyor diye biliyorum.

Zevkinize karışmam hocam sadece hani tavsiyemsi boşuna gözünüzü kanatmayın diye ama seviyyosanız tabii saygılar.

Ondan kurtulamazsınız. Onu düzeltmek için her maça girdiğiniz de yaptığınız ayarları tekrardan yapmanız lazım.

Eskiden oynadığımda bir seçenek çıkıyordu. Tam çözünürlüğünü hatırlamıyorum. Onu yapınca 4:3 gibi oluyordu. Sizin önerebileceğiniz bir çözünürlük var mı? AMD Driver'dan yapayım.

Bu şekilde oluyor. Üst kısım boş alt kısım boş.

Dosya Ekleri

• 43.PNG
    1,3 MB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…