lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar oyunu 1280x1024 oynuyorum ancak arada sırada bir çizgiler gidip geliyor Alt Tab yaptığımda ise Full dalgalanma yırtılma gibi şeyler oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar oyunu 1280x1024 oynuyorum ancak arada sırada bir çizgiler gidip geliyor Alt Tab yaptığımda ise Full dalgalanma yırtılma gibi şeyler oluyor bunu nasıl düzeltebilirim?
swerky Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #11 lVoLBieXl dedi: Monitörde açık değil oyun içinde ki ayarlarda açıktı kapattım denedim sorun hala aynıydı. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp açtınız değil mi? lVoLBieXl dedi: Hocam sistem AMD ve V-Sync'yi kapattım hala devam ediyor. Kapattım durum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam düşey senkronizasyon açın oyun kapalıyken. Son düzenleme: 15 Mayıs 2022 Artı 0 Eksi
lVoLBieXl dedi: Monitörde açık değil oyun içinde ki ayarlarda açıktı kapattım denedim sorun hala aynıydı. Genişletmek için tıkla... Oyunu kapatıp açtınız değil mi? lVoLBieXl dedi: Hocam sistem AMD ve V-Sync'yi kapattım hala devam ediyor. Kapattım durum hala aynı. Genişletmek için tıkla... Hocam düşey senkronizasyon açın oyun kapalıyken.
KS KS lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #12 swerky dedi: Oyunu kapatıp açtınız değil mi? Hocam düşey senkronizasyon açın oyun kapalıyken. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD de o ayarları nasıl bulabilirim? Artı 0 Eksi
swerky dedi: Oyunu kapatıp açtınız değil mi? Hocam düşey senkronizasyon açın oyun kapalıyken. Genişletmek için tıkla... Hocam AMD de o ayarları nasıl bulabilirim?
swerky Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #13 lVoLBieXl dedi: Hocam AMD de o ayarları nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA Denetim Masası var mı masaüüstüne sağ tıklayınca gözükür. Artı 0 Eksi
lVoLBieXl dedi: Hocam AMD de o ayarları nasıl bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA Denetim Masası var mı masaüüstüne sağ tıklayınca gözükür.
KS KS lVoLBieXl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.314 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #14 swerky dedi: Hocam NVIDIA Denetim Masası var mı masaüüstüne sağ tıklayınca gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam size diyorum ki sistem NVIDIA değil AMD. AMD sistemde nasıl NVIDIA Denetim Masası olsun? Artı 0 Eksi
swerky dedi: Hocam NVIDIA Denetim Masası var mı masaüüstüne sağ tıklayınca gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam size diyorum ki sistem NVIDIA değil AMD. AMD sistemde nasıl NVIDIA Denetim Masası olsun?
swerky Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #15 lVoLBieXl dedi: Hocam size diyorum ki sistem NVIDIA değil AMD. AMD sistemde nasıl NVIDIA Denetim Masası olsun? Genişletmek için tıkla... Hocam AMD kontrol panelimi Radeon chill mi onu açın orada oyun kısmına gelin sol altta olur genellikle sorular fotoğraftakileri etkinleştirin. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (388).png 29,7 KB · Görüntüleme: 29 Artı 0 Eksi
lVoLBieXl dedi: Hocam size diyorum ki sistem NVIDIA değil AMD. AMD sistemde nasıl NVIDIA Denetim Masası olsun? Genişletmek için tıkla... Hocam AMD kontrol panelimi Radeon chill mi onu açın orada oyun kısmına gelin sol altta olur genellikle sorular fotoğraftakileri etkinleştirin.