Valorant 4:3 yapılmıyor

yusuf7700

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben CS:GO'da 4:3 yaptığımda karakterler geniş oluyor kafası olsun, vucudu olsun ama Valorant'da 4:3 yapsam bile karakterler genişlemiyor, çözümü var mı? Yoksa Valorant'ta öyle bir özellik yok mu, yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden hepinize teşekkürler.

Söylemek istediğim şu; sen 4:3 bir monitöre sahip olabilirsin ve bunu değiştirme şansın da olmayabilir saygı duyarım ama oyunun temel prensiplerinde yukarıda belirttiğim avantaj durumu yer alıyor ve şirket oyunu bu şekilde çıkardığından dolayı senin bu ayarda oynayamıyor olmandan onlar sorumlu değiller.

Söylemek istediğim şu; sen 4:3 bir monitöre sahip olabilirsin ve bunu değiştirme şansın da olmayabilir saygı duyarım ama oyunun temel prensiplerinde yukarıda belirttiğim avantaj durumu yer alıyor ve şirket oyunu bu şekilde çıkardığından dolayı senin oynayamıyor olmandan onlar sorumlu değiller.
16:9 monitöre sahibim? :D
Ben oyunu 100-140 FPS arası oynuyordum zaten. Oyuna adil dediniz, ama yine de oyun adil değilmiş değil mi? Bu kafa genişleme olayını engellemeleri gerçekten saçmalık, bir de CS'de black bar oynayanların Valorant'a geçtiklerinde ne yapacaklarını düşün, bu alışkanlığını bir kenara bırakıp 16:9 geçmek zorunda, yoksa adam vuramaz, incecik gözükür kafalar. Tekrar söylüyorum, bu kafa genişleme olayını engellemeleri tamamen saçmalık.

Dostum, rekabetçi bir oyun oynuyorsun ve karşında ki insanın sana göre çok daha avantajlı bir durumda olmasını istemezsin diye düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşın söylediği duruma göre ben çözünürlüğü düşüreyim görüntü küçülsün ama rakibin kafası bedeni büyüsün ben daha kolay vurayım. Böyle bir durum yok. Olmamalı zaten. Oyunlarda hitbox denen bir olay vardır bilmem bilir misin ama bir araştırmanı öneririm.
16:9 monitöre sahibim? :D
Ben oyunu 100-140 FPS arası oynuyordum zaten. Oyuna adil dediniz, ama yine de oyun adil değilmiş değil mi? Bu kafa genişleme olayını engellemeleri gerçekten saçmalık, bir de CS'de black bar oynayanların Valorant'a geçtiklerinde ne yapacaklarını düşün, bu alışkanlığını bir kenara bırakıp 16:9 geçmek zorunda, yoksa adam vuramaz, incecik gözükür kafalar. Tekrar söylüyorum, bu kafa genişleme olayını engellemeleri tamamen saçmalık.

Dostum, rekabetçi bir oyun oynuyorsun ve karşında ki insanın sana göre çok daha avantajlı bir durumda olmasını istemezsin diye düşünüyorum. Konuyu açan arkadaşın söylediği duruma göre ben çözünürlüğü düşüreyim görüntü küçülsün ama rakibin kafası bedeni büyüsün ben daha kolay vurayım. Böyle bir durum yok. Olmamalı zaten. Oyunlarda hitbox denen bir olay vardır bilmem bilir misin ama bir araştırmanı öneririm.
Olay'ın hitboxla ne alakası var?
Tamam, uzatmanın bir mânası yok, yeterli bu kadar tartışma.

Olay'ın hitboxla ne alakası var?
Tamam, uzatmanın bir mânası yok, yeterli bu kadar tartışma.
Söylediğin şey başlı başına Hitbox ama. Dediğim gibi araştırma yaparsanız dediğim şeyi daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.

4:3 monitörde oynayan bir insanı düşün bir de, adil oluyor mu o? İncecik kafa oluyor? Ne oldu, adildi oyununuz?

Boş CS fan boyluğu yapıyorsunuz. Birisinin gidip daha rahat vurmak için 4:3 moduna alması sizce mantıklı mı? Bence rezalet bir görüntü veriyor 4:3 moduna alınca. Burada Valorant savunmuyoruz öncelikle şu bakışı bir bırakın ve olaya şöyle bakın. Donanım farkından dolayı yaşanan bir durumu oyuna bağlayamayız ekonomik duruma, ihtiyaca vs. bağlarız. Ancak iki monitör özelliği de aynı olan iki farklı kişi diğerine sadece ayarlarını değiştirerek avantaj sağlıyorsa bu duruma saçmalıktan başka bir şey diyemeyiz.

Boş CS fan boyluğu yapıyorsunuz. Birisinin gidip daha rahat vurmak için 4:3 moduna alması sizce mantıklı mı? Bence rezalet bir görüntü veriyor 4:3 moduna alınca. Burada Valorant savunmuyoruz öncelikle şu bakışı bir bırakın ve olaya şöyle bakın. Donanım farkından dolayı yaşanan bir durumu oyuna bağlayamayız ekonomik duruma, ihtiyaca vs. bağlarız. Ancak iki monitör özelliği de aynı olan iki farklı kişi diğerine sadece ayarlarını değiştirerek avantaj sağlıyorsa bu duruma saçmalıktan başka bir şey diyemeyiz.
Fazla avantaj sağlamıyor, öyle bir söylüyorsunuz ki sanki 4:3 yapınca sanki aimlock + wh sahibi oluyorsun. 16:9 oynayıp da FPL oynayan var. 16:9'un da 4:3'ün de kendine göre artıları var. İsteyen istediği gibi oynar, buna karışınca adil olmuyor oyun. Sadece insanların alışkanlıkları engelleniyor.

Fazla avantaj sağlamıyor, öyle bir söylüyorsunuz ki sanki 4:3 yapınca sanki aimlock + wh sahibi oluyorsun. 16:9 oynayıp da FPL oynayan var. 16:9'un da 4:3'ün de kendine göre artıları var. İsteyen istediği gibi oynar, buna karışınca adil olmuyor oyun. Sadece insanların alışkanlıkları engelleniyor.
FPS oyunlarında en ufak avantaj bile sizi öne geçiriyor. Fazla abarttıysam kusura bakmayın ama bu durum savunulacak bir durum değil.

FPS oyunlarında en ufak avantaj bile sizi öne geçiriyor. Fazla abarttıysam kusura bakmayın ama bu durum savunulacak bir durum değil.
Kardeş, ben sabahtan beri iki oranın da kendine ait avantajları var diyorum, 16:9 yaparsanız görüş açınız daha da fazla olur. 18:9 bir monitörde Valorant oynarsanız Kafalar genişleyecek bu arada. Haberiniz olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı