Çözüldü Valorant 47-55ms ping çıkıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MEZARCIV1

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta internet kafede girdiğim zaman ping durumum 23 ila 30 ms arasındaydı fakat evde girdiğim zaman pingim 47-55 ms arasında dolaşıyor.

Çözüm
Müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın. Bir de komşularınızın pingini de öğrenmeyi deneyebilirsiniz. Böylelikle sorunun sizin modemde olup olmadığı ortaya çıkar.

Direkt iptal ettim aboneliği hiç uğraşamam. Millenicom'dan almıştım, müşteri temsilcisi bile yok, o derece kötü.
Van merkez de yaşıyorum. Altyapı veya hat değerleri kaynaklı olabilir dediğiniz gibi ona da nasıl bir çözüm bulabileceğimi bilmiyorum. Oturduğumuz binaya 2 gün önce altyapıyı getirdiler yeni bina olduğu için altyapıda yeni bir altyapı bilemedim ki.
Müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın. Birde komşularınızın pingini de öğrenmeyi deneyebilirsiniz. Böylelikle sorunun sizin modemde olup olmadığı ortaya çıkar.

Müşteri hizmetlerini arayın bilgi alın. Bir de komşularınızın pingini de öğrenmeyi deneyebilirsiniz. Böylelikle sorunun sizin modemde olup olmadığı ortaya çıkar.

Direkt iptal ettim aboneliği hiç uğraşamam. Millenicom'dan almıştım, müşteri temsilcisi bile yok, o derece kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı