Sen 47 GB indiriyorsun adı üstünde. İnternetinden 47 GB eksilecek dostum.Steam'de 47gb depolama alanı olan bir oyun yüklediğinde daha az internet harcamıyo mu? ne anlatıyorsun
Kotalı internet kullanıyorum daha fazla internet harcar mı diye soruyorum?Dostum sen insanlardan bilgi almaya gelmedin mi?
Madem daha az indirdiğini iddia ediyorsun indir gitsin?
Steam'de valorant mı var.Steam'de indirme boyutu ve depolama boyutu, oyunu indirmeye başladığınızdaki ekranda görünüyor, indirmeyi başlatıp bakabilirsin.
47 ise 47 harcar işte hocam niye kabul etmiyorsunuz?Kotalı internet kullanıyorum daha fazla internet harcar mı diye soruyorum?
Steam'de valorant mı var.
Kotalı internet kullanıyorum daha fazla internet harcar mı diye soruyorum?
Steam'de Valorant mı var.
Kotalı internet kullanıyorum daha fazla internet harcar mı diye soruyorum?
Steam'de Valorant mı var.
@patlıcan567 @806691 kardeşim bir oyunun indirme boyutu ile kurulma boyutu farklıdır, oyun önce indirilir sonra kurulduğunda boyutu daha fazla olur. Anlamadığınız konular hakkında konuşmayın.
@patlıcan567 @806691 kardeşim bir oyunun indirme boyutu ile kurulma boyutu farklıdır, oyun önce indirilir sonra kurulduğunda boyutu daha fazla olur. Anlamadığınız konular hakkında konuşmayın.
Birader kapladığı depolama alanı kadar internet harcar indirdiğin şey.Kotalı internet kullanıyorum daha fazla internet harcar mı diye soruyorum?
Steam'de valorant mı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.