Valorant 5419 VP ile ne alınır?

srby.0855

Centipat
Merhaba, Valorant'ta sadece yağmacı Sheriff'im var bu VP ile neler alabilirim? Bıçak düşünüyorum fakat çok pahalı ve VP'mi süpürür ama başka şeyler alırsamda bıçağım kalmayacak ya da sizin farklı önerileriniz var mı?

Merhaba, Valorant'ta sadece yağmacı Sheriff'im var bu VP ile neler alabilirim? Bıçak düşünüyorum fakat çok pahalı ve VP'mi süpürür ama başka şeyler alırsamda bıçağım kalmayacak ya da sizin farklı önerileriniz var mı?
Yağmacı alınabilir. Yeni Battlepass skinleri çok hoş hepsini harcamazsanız onu da alabilirsiniz.

Şu anki kelebeği alın çok iyi.

Hocam şimdi Zula'daki gibi + sistemi yok diye biliyorum ancak skinler ekstra özellik sağlamıyorsa beğendiğinizi alabilirsiniz

Bence skin almaya başlayacaksan ilk önce bıçak almalısın. Sonrasında en çok kullandığın silahın desenini alırsın. Vandal kullanıyorsan vandal deseni gibi. En çok zaten Bıçak Phantom Vandal Sheriff kullanılıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı