Valorant 60 FPS'e sabitlendi

leeEVERETT

Hectopat
Makaleler
1
Birkaç saat önce Valorant oynadım, hiçbir ayarı değiştirmeden çıktım ve o zaman 200+ FPS alıyordum. Şimdi yine girdim ama 60 FPS sabitlendi oyun düzeltemiyorum. Laptopu hemen kapatmam gerektiğinden klavyedeki tuşundan kapatmıştım. Alakası var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vsync ayarı açıksa kapatın.

hocam görüntüden pil fps yi kısıtla gibi şeyler yazar onların hepsini kapat

Hocam ani kapandığı için ayarları falan sıfırlamış olmasın. FPS kısıtlama yerine ve V-Sync ayarına bakın. İkisinin de kapalı olması lazım.

Başka oyun varsa onlarda da test eder misiniz? Ara sıra NVIDIA Denetim Masası maksimum FPS değerini değiştirebiliyor, bu da oyun içerisinde maksimum FPS değerini değiştirseniz bile etkili olmamasına sebep olabiliyor. Daha önce çokça yaşadığımdan dolayı belirtmek istedim belki sizde de aynı sorun olabilir.

Pardon konudan alakasız ama büyük rakamlar arasındaki farkı anlayabiliyor musunuz oyun oynarken? Mesela 700 ve 900 FPS farkını ne kadar hissedebilirsiniz?

Pardon konudan alakasız ama büyük rakamlar arasındaki farkı anlayabiliyor musunuz oyun oynarken? Mesela 700 ve 900 FPS farkını ne kadar hissedebilirsiniz?

O kadar yüksek FPS fark edilmez diye düşünüyorum ama 350 iken 150'ye düşerse hissedilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…