icardifan Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Valorant'ta FPS sabitleme kapalı, ekran V-Sync de kapalı, normalde 300 FPS alırken ana menüde bile 60 alıyorum, sabitlenmiş, ne yapsam düzelir?
Valorant'ta FPS sabitleme kapalı, ekran V-Sync de kapalı, normalde 300 FPS alırken ana menüde bile 60 alıyorum, sabitlenmiş, ne yapsam düzelir?
Çözüm Rooxie 1 Eylül 2024 icardifan dedi: Denedim yine olmadi Dnedim yine olmadi Genişletmek için tıkla... İlginç. En son yaptıklarınızı düşünün durduk yere olcağını sanmıyorum. Son olarak şu videoya bir göz atın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
icardifan dedi: Denedim yine olmadi Dnedim yine olmadi Genişletmek için tıkla... İlginç. En son yaptıklarınızı düşünün durduk yere olcağını sanmıyorum. Son olarak şu videoya bir göz atın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Laerthos Decapat Katılım 5 Haziran 2023 Mesajlar 204 Çözümler 1 Yer San Francisco 1 Eylül 2024 #11 Ekran kartının ayarlarından dikey sekronizasyonu kapatmayı dene. Artı 0 Eksi
KS KS icardifan Centipat Katılım 26 Ağustos 2024 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #12 Rooxie dedi: İlginç. En son yaptıklarınızı düşünün durduk yere olcağını sanmıyorum. Son olarak şu videoya bir göz atın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cozdum sag olun Artı 0 Eksi
Rooxie dedi: İlginç. En son yaptıklarınızı düşünün durduk yere olcağını sanmıyorum. Son olarak şu videoya bir göz atın derim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Cozdum sag olun
Rooxie Centipat Katılım 16 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #13 icardifan dedi: Cozdum sag olun Genişletmek için tıkla... Hangisi çalıştı hocam bende merak ettim Artı 0 Eksi