Çözüldü Valorant 600 FPS olmasına rağmen 30 FPS gibi görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

argozzers

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarım iyi olmasına rağmen Valorant da 600 FPS alıyorum Full ayarlarda ama oyunu 30 FPS gibi oynuyorum. Diğer oyunlarda mesela CS de 500 FPS sıkıntısız bir şekilde oynuyorum. FIFA 22'de de öyle kasmadan sıkıntısız bir şekilde oynuyorum Valorant'ta da sıkıntısız bir şekilde oynuyordum ta ki düne kadar. Bir anda kasmaya başladı FPS'e bakıyorum 500 600 yazıyor ama 30 FPS oynuyorum resmen bunun bir çaresi yok mudur yayında açıyorum çok sıkıntı oldu bana. ( sil yükle yaptım )

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ama reis donanımlarda sıkıntı olsa diğer oyunlarda da sıkıntı çekerim bence sadece valorannta oluyor yine de teşekkür ederim <3

Yok ben hiç ellemedim reisde ona nereden bakabilirim ona da bakayım.

Windows açılma ekranı gelir gelmez delete/del tuşuna bas sonra açılan yerden RAM frekansını profile 1 yap eğer bulamadıysan YT de bol bol var bu tarz videolar.
Size önerim PC'ye format atıp RAM frekansı ayarlamak, eğer tekrar devam ederse Sistem yapılandırması > Ön yükleme > Gelişmiş seçenekler oradan işlemci sayısı kutucuğunu açıp en yükseğe ayarlayın misal 1 olarak ayarlı ise 12 yapın ya da sizde kaç ise.

@carlosgardel00

Size önerim PC'ye format atıp RAM frekansı ayarlamak, eğer tekrar devam ederse sistem yapılandırması > ön yükleme > gelişmiş seçenekler oradan işlemci sayısı kutucuğunu açıp en yükseğe ayarlayın misal 1 olarak ayarlı ise 12 yapın ya da sizde kaç ise.

@carlosgardel00

12 seçili şu anda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı